star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely

  • 277 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 760 m²

    telek

Vételár:

168 millió Ft

Eladó ház Keszthely

  • 277 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 760 m² telek

  • Eladó ház Keszthely

  • 277m²


Ár:

168 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2001
Szintek
3
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Keszthelyen nagycsaládosoknak többgenerációs családi ház apartman lakrésszel eladó!

Elegáns, többgenerációs családi házunk egyedülálló lehetőséget kínál az otthon melegére vágyóknak, azoknak, akik elvonulnának a város zajától, akik a csendes, nyugodt környéken képzelik el leendő otthonukat. Ez a többfunkciós ingatlan 2001-ben épült, a kényelem és stílus harmóniáját kínálja Önnek Keszthely zöldövezetében, parkosított környezetben. Az életre tervezve, ez az otthon mindent magában foglal, amire egy modern családnak szüksége lehet.

Az épület 3 szintes. Az első szinten egy fedett teraszról léphetünk be egy tágas, déli fekvésű, egész nap napfényes nappaliba, melynek központjában egy csodás törtfehér cserépkályha található. Innen nyílnak a szobák, melyekhez gardróbok is tartoznak, így nem szükséges szekrényekkel kisebbíteni a tereket. A helyiségekben központi porszívó rendszer van kiépítve, amely garantálja otthona egészségét, hiszen az egyetlen takarítási mód, amely 100%-ban kijuttatja otthonából az atkákat, polleneket és egyéb szennyező anyagokat. Ezen a szinten található egy praktikusan berendezett konyha étkezővel, egy esztétikus fürdőszoba sarokkáddal.

A felső szintre egy érdekes csigalépcső vezet, itt lett kialakítva egy stúdió apartman 4 személy részére. Egy légtérben találhatók a hálórészek, a konyha, külön WC zuhannyal, mindez 100 m2-en. Erre a szintre egy külső külön bejáraton keresztül is feljuthatunk.

A legalsó szint egy apartmant rejt, amelyhez 1 szoba, konyha, fürdő és WC tartozik. Ide is külön bejárat vezet. Itt található a Yunkers kazán is, mely az egész ház cirkó fűtéséről gondoskodik, és amely szintenként szabályozható. A ház fűtése padlófűtésen és radiátorokon keresztül történik. Továbbá ezen a szinten lett kialakítva a mosókonyha, illetve a lépcső alatt egy rejtekhely, mely a gyerekek kedvenc helye.

A házhoz garázs is tartozik, ahová két gépkocsival könnyedén parkolhat, valamint az udvarban egy mobilgarázs is rendelkezésre áll. A házban ipari áram lett kialakítva. A kert parkosított, a magas fák árnyékában egy kerti tó díszeleg, tele aranyhalakkal. Az udvaron továbbá egy térköves medence terasz is kialakításra került, ahol mobil medence felállítására van lehetőség.

Az ingatlan Hévíztől 8 kilométerre, Keszthely városközpontjától kevesebb mint 4 km-re található, így könnyedén elérheti a város pezsgő életét, múzeumait, éttermeit és egyéb szolgáltatásait. A közelben minden megtalálható, amire egy családnak szüksége van: óvoda, bölcsőde, iskola, valamint bevásárlási lehetőségek a közeli boltokban és bevásárló központokban.

Az ingatlan többgenerációs kialakításának köszönhetően ideális választás mindazoknak, akik szeretnék közel érezni szeretteiket, de mégis megőriznék a magánéletüket. Az apartman lakrész lehetőséget ad a családtagoknak vagy vendégeknek, hogy otthonosan érezzék magukat.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Legyen az Öné ez a családi paradicsom, ahol minden adott a kényelemhez és boldogsághoz. Hívjon minket most, és tegye meg az első lépést az új életéért!

Irányár: 442.000 Euró.

Referencia szám: HK-4567473-IN


Elhelyezkedés

Keszthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618949


+36 20

Ingatlannet kód: NET6618949


Az általad megtekintett eladó keszthelyi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 277 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 760 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 168 millió Ft, négyzetméter ára 606 498 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.