star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszü

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 902 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Keszü

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 902 m² telek

  • Eladó ház Keszü

  • 80m²


Ár:

34 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Pécstől mindössze 5-10 percre, a varázslatos Keszü csendes környezetében várja Önt egy eladó családi ház, amely 902 nm-es telekkel büszkélkedhet. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, mindössze néhány perc sétára található a buszmegállótól, így könnyedén elérheti Pécs város központját vagy akár a környékbeli látnivalókat.

A körülbelül 80 nm-es ház számos kényelmet és praktikus megoldást kínál. Az ingatlanhoz tartozik egy udvarra néző terasz, ahol kellemes pillanatokat tölthet el családjával vagy barátaival. A ház belső terei magukban foglalják a tágas konyha-étkezőt, három szobát, valamint egy fürdőszobát külön WC-vel.

A felújítás során az ingatlan teljes körű modernizáción esett át. Új cseréptető, hatékony hőszigetelés, friss homlokzati színezés, új villanyvezetékek, modern burkolatok és korszerű nyílászárók teszik teljessé az otthont. A pince és a fedett beálló további praktikus lehetőségeket kínálnak a mindennapi élethez.

Az ingatlant vegyestüzelésű kazánnal fűthetjük, és a gázcsonk a telek területén található. Ezáltal a fűtés és a gázellátás is biztosított, így a lakóknak nem kell aggódniuk a hidegebb napokon sem.

Az ingatlan gyorsan költözhető állapotban van, így Ön azonnal élvezheti az új otthon nyújtotta kényelmet és otthonosságot. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és lépjen be egy új életszakaszba ebben a kellemes és praktikus családi házban!


Elhelyezkedés

Keszü


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629556


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629556

Az általad megtekintett eladó keszüi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 902 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 250 Ft, ami a keszüi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Vészi Panna Eperke referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629556. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszü ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.