star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kétbodony

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

39,2 millió Ft

Eladó ház Kétbodony

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó ház Kétbodony

  • 176m²


Ár:

39 200 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó tágas és világos kétgenerációs ház Nógrád vármegye csodás vidékén!

A ház 176 négyzetméteres és egy hatalmas 5750 négyzetméteres telekkel rendelkezik Kétbodonyban, a Cserhát völgyében. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, így ideális választás lehet azok számára, akik két generációban szeretnének élni vagy bérlőket keresnek.

Az alsó szinten egy szoba, fürdőszoba+WC, nappali, ebédlő és konyha található. A középső szinten egy nagy szoba, közlekedő, fürdőszoba, WC, nappali, étkező és konyha egyben kínál kényelmet. A felső szinten két szoba található.

Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, fűtésről gázkazán és vegyes tüzelés is gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy kis ház 2 szobával, konyhával és kamrával rendelkezik, összesen 61 négyzetméter. Emellett az ingatlanban egy 32 négyzetméteres garázs, számos melléképület és egy 18 négyzetméteres pince is megtalálható. Az ingatlanhoz fúrt kút is tartozik.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget! Keressen minket és tekintse meg ezt a gyönyörű ingatlan

Az ingatlan fekvése kiváló: Budapest mindössze 70 kilométerre található, így a városi élet sem elérhetetlen távolságban van. A községben minden megtalálható: óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőség.


Elhelyezkedés

Kétbodony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6490304


HASONLÓ INGATLANOK


21 500 000 Ft

Kétbodony

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 85m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6490304

Az általad megtekintett eladó kétbodonyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 39,2 millió Ft, négyzetméter ára 222 727 Ft, ami a kétbodonyi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Resetár Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kétbodony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.