star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kétpó

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 453 m²

    telek

Vételár:

12,99 millió Ft

Eladó ház Kétpó

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 453 m² telek

  • Eladó ház Kétpó

  • 80m²


Ár:

12 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Eladásra kínálok egy nyugodt, csendes az utóbbi időben egyre jobban fejlődő falusias környezetben lévő ingatlant Kétpó főutcáján. A település Mezőtúr és Törökszentmiklós között helyezkedik el. Egy igen nagy 1453m2 telken található a 85m2-es kockaházunk. Az udvar rengeteg lehetőséget rejt magában, akár gazdálkodásra akár gyönyörű parkosított udvarra a nyugalomra vágyóknak. Az ingatlan az 1970-es években épült, viszont az elmúlt 2évben komoly felújítás vette rajta kezdetét.
Az ingatlanhoz egy új épületrész és egy előtte lévő terasz került kialakításra. Itt új bejárati ajtók és nyílászárók lettek beépítve. Az ingatlan teljesen modern szemlélet alapján lett kialakítva, a falak átrendezve. így előtér, kazánházzal, amerikai konyhás nappali, 2db egész szoba, fürdőszoba és wc egy helyiségben lett kialakítva, valamit a régi előtérből további szoba alakítható ki. A teljes fűtési és víz rendszer újra lett csövezve, és a teljes aljzatbeton készen áll a saját stílus kialakítására. Ettől a szinttől az új tulaj kreatívizmusa szab már csak határt a színek, burkolatok és bútorok kialakítására. Készen áll hogy álmai lakása legyen az utolsó simítások után.
Bár Kétpón nincs csatornahálózat, az ingatlanban megtalálható a víz és villany, míg a gáz az utcában elérhető, egyedi igény szerint, jelenleg vegyes tüzelésű rendszer lett kialakítva.
Ez az otthon lehetőséget kínál a falusi élet kellemes környezetében, miközben könnyű hozzáférést biztosít a közeli városokhoz. Ha arra vágyik, hogy saját elképzeléseinek megfelelő otthont teremtsen, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon és tekintsük meg együtt ezt a sok lehetőséget rejtő ingatlant.
Hitel ügyintésében is állok rendelkezésére. Az ingatlan CSOK-ra nem alkalmas.


Elhelyezkedés

Kétpó, Kossuth út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649221


HASONLÓ INGATLANOK


6 900 000 Ft

Kétpó

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 67m²

13 000 000 Ft

Kétpó, Almásy tér

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 77m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649221

Az általad megtekintett eladó kétpói (Kossuth út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 453 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,99 millió Ft, négyzetméter ára 162 375 Ft, ami a kétpói átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vásárhelyi Éva referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kétpó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.