star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kimle

  • 114 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Kimle

  • 114 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó ház Kimle

  • 114m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 264
Mosonmagyaróvártól karnyújtásnyira megvételre kínálok egy 2019-ben Porotherm N+F téglából - hőhíd nélküli technológiával (ragasztott)- épült családi házat. A nettó 114 m2-es ingatlan felosztása: előtér, közlekedő, 3 hálószoba, fürdő, háztartási helyiség, WC, kamra, konyha-étkező, nappali és egy 19 m2-es terasz. A ház homlokzati szigetelése 15 cm-es, a padlástér szigetelése 30 cm-es üveggyapottal megoldott, ledeszkázott (rakodható). A tető héjazata Terran cserép. Az ingatlan nyílászárói 3 rétegű Kömmerling nyílászárók, alumínium elektromos redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszereltek. A ház fűtéséről gáz-cirkó kombi kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, illetve egy 3,5 kW-os inverteres klíma is felszerelésre került. Az áramellátás 3*25 A, mely ideális napelem kialakításához is, illetve nagyteljesítményű gépeket is elbír a hálózat („ipari áram”). A 824 m2-es telek egy magánúton megközelíthető (nyeles telek). Az udvar parkosított, fúrt kútról egy automata öntözőrendszer biztosítja a locsolást. Építésre került egy melléképület kb. 60 m2, melynek fele teljesen zárt (műhely), másik fele fedett(kiülő). A melléképület mellett egy kézzel készült bográcsozó és egy 4 méter átmérőjű medencevázszerkezet (fólia+gépészet még hiányzik) található az udvaron. A teraszon egy elektromos napellenző került felszerelésre, mely kihúzva teljesen leárnyékolja a teraszt. Az ingatlan külső színezését (fehér színben) tartalmazza a vételár. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak is egyaránt. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre.


Elhelyezkedés

Kimle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598211


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598211

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kimlei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 657 895 Ft, ami a kimlei átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kimle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.