star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 891 m²

    telek

Vételár:

56,5 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 891 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 145m²


Ár:

56 500 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Kisbéren egy 145 nm-es kétgenerációs családi házat, amely 891 nm-es telken helyezkedik el.
A ház 1976-ban épült, de 2015-ben teljes felújításon esett át.
A felújítás során jó hang és hőszigetelő ablakok kerültek beépítésre, amelyek redőnyökkel lettek szerelve.
A radiátorok cserélve lettek,valamint új kazán is beszerelésre került. A burkolatok szintén a ház teljes terjedelmében cserélve lettek, így a járólapok és a laminált padlók szintén teljesen újak.
A szobák a jó hőmegtartás miatt belülről szigetelést kaptak, ez nem csak a hidegtől óvja a lakókat, hanem a túl magas rezsi számlától is.
A ház két szintes, az alsó szinten van egy konyha, kamra, tároló, Wc, 2 szoba, garázs és egy fedett terasz, ami a reggeli kávézásoknak, nyári reggelizések vagy jó hangulatú beszélgetéseknek a legkiválóbb helyszíne lehet.
Az emeleten 3 szoba, társalgó, fürdőszoba és Wc kerültek kialakításra.
A fűtésről vegyes tüzelésű és gázkazán is gondoskodik. Az udvar nagyon szépen karbantartott, amelyeket különféle növények ékesítenek, ezeknek a locsolása fúrt kútról történik.
Ez az ingatlan a város egyik, ha nem a legszebb utcájában található, itt van a település nevezetessége; a Mini Magyarország Makettpark és a Kisbéri Park-tó, ráadásul az egyik szobából az erkélyre kilépve erre a gyönyörű környezetre lehet rálátni.
Ez a panoráma igazán irigylésre méltó, ehhez kétség nem férhet.
Közelben van óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, posta, buszmegálló, hivatal, boltok, bank és fodrászat, de mindössze 15 perc sétára található a kórház is, tehát nem csak csodálatos, de rendkívül frekventált helyen is van ez a családi ház.
Kisbér közúton Székesfehérvártól 50, Győrtől 36, Tatabányától 35, Komáromtól 26, Pápától 50 kilométer távolságra fekszik; a Budapest és Bécs között húzódó M1-es autópályát pedig a 13-as főúton, Komárom felé haladva 18 kilométer megtétele után érhetjük el.
A városban és a környező településeken több munkalehetőség van, de az Audi gyárba még szerződéses járatok is indulnak, kényelmesebbé téve ezzel a Győrbe ingázó dolgozók bejárását.
Keressen bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését a hirdetésem!


Elhelyezkedés

Kisbér, Tópart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441444


+36 30

Ingatlannet kód: NET6441444

Az általad megtekintett eladó kisbéri (Tópart) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 891 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 56,5 millió Ft, négyzetméter ára 389 655 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kozma Ádám referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.