star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 113 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 113 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 140m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Teljes körűen felújított családi ház !
140 m2, garázzsal, háromféle fűtési móddal!

Kisbéren megvételre kínálok egy 1974-ben épült, tégla falazatú, 140 m2-es, teljes körűen felújított családi házat. Az ingatlanban található 3 szoba + gardróbszoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és egy szép, világos nappali. Az ingatlan beltéri nyílászárói az eredeti nyílászárók, a bejárati ajtó 6 ponton záródó hőszigetelt fa ajtó, a nappalin hőszigetelt fa ablakok, minden egyéb helyiségben hétzónás műanyag ablak találhatók, minden ablakon szúnyogháló és redőny. Valamennyi helyiség megfelelő burkolattal van ellátva, tehát a szobák hibátlan állapotú parketta új padlószőnyeggel, és laminált padló, a többi helyiség járólapos. A fürdőszobában fürdőkád és Roltechnik típusú zuhanyzó található. A melegvízről gázbojler gondoskodik. A villanyvezeték -a fürdő és a kisebbik szoba kivételével- áthúzásra került, éjszakai villanyóra is van. A vízhálózat órától a házig dupla csőbe újra van húzva, szennyvízcsatorna új. Az otthon melegéről kondenzációs gázkazán, vegyestüzelésű kazán gondoskodik, valamint hűtő-fűtő klíma teszi komfortosabbá télen-nyáron az ingatlant. Tetőszerkezete nagyon jó állapotú, pala fedésű, párazáró fóliával és páraáteresztő fóliával ellátva, betonkoszorús. A padlás 20 cm-es üveggyapot szigetelést. Az ingatlan kívülről szigetelt, 12 cm-es grafitos szigeteléssel, a lábazat úgyszíntén 12 cm-es vízzáró szigeteléssel . Külső vakolat Caparol típusú, amely megakadályozza a ház mohásodását. Az ingatlan rezsi költsége rendkívül kedvező. Az ingatlan hivatásos kamerarendszerrel ellátott (telefonon nézhető), központi rendszerbe köthető. A beépített konyhaszekrény (új villanysütővel) a vételár részét képezi.A szép, rendezett udvart a tulajdonos szorgos kezeinek köszönhetően gyönyörű szép bokrok, virágok díszítik, mely részben térkövezett, sok zöld területtel. Itt található egy 13 m2 kazánház, ahol villany, víz, gáz van, tehát akár nyári konyhaként is funkcionálhat, és egy 15 m2-es garázs, elektromos kapuval ellátva. A növények öntözésére szolgál a 45 méter mély, bő vizű fúrt kút, de ásott kút is található az udvaron.Az udvaron további tárolásra alkalmas melléképületek találhatók, valamint gazdálkodásra is alkalmas terület.Az ingatlan Kisbér egyik csendes utcájában található, átmenő forgalom nincs.Igazi gyerekparadicsom !Hívjon, mutatom!Igény esetén bankfüggetlen, díjmentes CSOK- és hitelügyintézésben is tudunk segíteni.

Referencia szám: HZ092746-IN


Elhelyezkedés

Kisbér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632071


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632071

Az általad megtekintett eladó kisbéri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 113 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 392 143 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.