star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 849 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 849 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 128m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Természetközeli családi otthon, kisbéri nyugalom!

Ez az otthon ahol a városi élet zsibongása távol marad, és a természet nyugalmában pihenhetsz.
Az M1-es autópályától mindössze 18 km-re, Kisbér csendes lakóövezetében találod ezt a bájos, földszint + tetőtér beépítéses, 3 szoba + nappalis családi házat.

A 849 nm-es, összközműves telek sík felületű és gondosan körülkerített, hogy családoddal élvezhesd az udvar nyugalmát. Térkő burkolatú udvar, zöld füves részek, dísznövények és egy szobor formájú szökőkút teszik még hangulatosabbá ezt a helyet. A kert egy külön lekerített része konyhakertként szolgál, ahol saját zöldségeket termeszthetsz.

A ház a jobb oldali telekhatárra épült 1985-ben, és azóta is gondosan karbantartották. Alapozása beton sávalap, falszerkezete tégla. A homlokzat kőporos vakolatú. A födém vasbeton gerendás szerkezetű. A tető faszerkezetű, összetett nyeregtetővel, négyzetes palafedéssel, melyet a 2005-ben történt felújítás során ún. puha fedéssel, bitumenes bevonattal láttak el. A nyílászárók a nappaliban, a hálószobában és a kazánházban műanyag-, a többi helyiségben faszerkezetű. A helyiségek padozata a szobákban linoleum és parketta, a többi helyiségben járólap van. Fűtése a kazánházban elhelyezett gázkazánról kiépített központi fűtés, a melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik.

A lakóház egy nagy méretű (12,6 m2) fedett teraszról közelíthető meg. A földszint 83 m2, ahol tágas előszoba, hatalmas nappali, kényelmes hálószoba, praktikus konyha, zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszoba és külön WC- kézmosó van.
A tetőtérben (45 m) előtér, további két hálószoba található, az egyikből pedig egy erkély is nyílik, valamint WC-kézmosó van kialakítva.

A lakóház folytatásában a kazánház helyezkedik el, mely az udvarról is könnyen megközelíthető. A baromfiudvar és az állattartó épület pedig kiegészítik a vidéki hangulatot.

A kapubejáróval szemben egy 22 m2-es, tégla építésű, billenőkapus garázs áll, mellette egy szintén tégla építésű 18 m2-es műhely-tároló készült.

A környék szépsége és kulturális gazdagsága, valamint Kisbér kellemes hangulata mind azt sugallja, hogy ideális választás lehet azoknak, akik egy olyan otthont keresnek, amely kényelmet, nyugalmat és a természet közelségét kínálja, miközben könnyen elérhető távolságban vannak a nagyobb városok.

Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában található- és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni: Nagy Edit 06 30 6 226 317

Irodánk kellemes, családias környezetben nyújt teljes körű tájékoztatást és szolgáltatást az ingatlant vásárlók és eladók számára egyaránt. Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, CSOKplusz-t vagy hitelt igényelne, kérje INGYENES Hitel előminősítésünket a piacon található összes bank kínálatából, pénzügyi szakemberünk DÍJMENTES segítségével.


Elhelyezkedés

Kisbér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659668


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659668

Az általad megtekintett eladó kisbéri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 849 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 350 781 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Edit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.