star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisjakabfalva

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 464 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó ház Kisjakabfalva

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 464 m² telek

  • Eladó ház Kisjakabfalva

  • 108m²


Ár:

24 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Keresel egy olyan otthont, ahol a vidéki élet örömeit élvezheted, anélkül, hogy messzire kellene menned a városi kényelemért? Akkor ez a lehetőség pont neked szól!

Egy csodálatos családi ház vár Kisjakabfalván, mindössze 3,5 km-re Villánytól. Ez a bájos ingatlan egy csendes zsáktelepülésen fekszik, és minden igényt kielégít. A telek hatalmas, 4464 négyzetméteren terül el, így elegendő hely áll rendelkezésedre a kertészkedéshez, hobbi gazdálkodáshoz vagy csak egyszerűen a természet közelségének élvezetéhez. Ráadásul, ha úgy érzed, hogy a telek túl nagy számodra, ne aggódj, könnyen leválasztható, így könnyedén megtarthatod az otthon kényelmét anélkül, hogy túl sok időt kellene áldoznod a telek gondozására.

A ház maga is lenyűgöző, 108 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, három tágas szobával, melyekben kényelmesen elfér a család. A klímaberendezés és az elektromos fűtés gondoskodik arról, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon az otthonodban, függetlenül a külső időjárástól.

Az utca összközműves, így minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, hogy kényelmesen élhess. A vezérelt villanyóra pedig lehetővé teszi, hogy kedvezőbb legyen az energiafogyasztás az otthonodban.

Az ingatlan 3 fázissal ellátott, így bőséges energia áll rendelkezésedre, hogy kényelmesen és hatékonyan használhasd ki a kertben vagy a műhelyben a lehetőssségeket. A garázs, nyári konyha, pajta, tárolók, padlás, ólak, füstölő és fúrt kút mind azt mutatják, hogy minden rendelkezésre áll egy hagyomásnyos vidéki élethez.

Ne hagyj ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Fedezd fel a vidéki élet varázsát ebben a csodálatos otthonban Kisjakabfalván!


Elhelyezkedés

Kisjakabfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658889


+36 70

Ingatlannet kód: NET6658889

Az általad megtekintett eladó kisjakabfalvi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 464 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 222 222 Ft. Az ingatlant Vitényi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658889. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisjakabfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.