star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisköre

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Kisköre

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Kisköre

  • 95m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1974
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 95 m2 es hasznos alapterületű, szép családi házat.Az ingatlan a Kisköre város szélén terül el, nagy szabad terület tartozik hozzá, ami egyedi alternatívákat nyújt a lakhatáson túli felhasználásra. (táboroztatás, kertészkedés, állattartás, tárolás stb.Szilárd úton jól megközelíthető, a várost vasútvonal is érinti.A település elhelyezkedése alapján a vízi élettel kapcsolatos érdeklődők részére ajánlom megvételre. Kapcsolódik a Tisza-tó hoz, az élő Tiszához, itt kezdődik a jászsági csatorna is.- Az épület tetejét cserép fedi, a szerkezetét a közelmúltban felújították.- Külső nyílászárói műanyagra lettek cserélve, redőnnyel ellátottak.- Falazata stabil, szilikát blokkból épült.- A három szoba tágas, világos, padlózata parketta.- A vizes helyiségeket járólappal burkolták.- Tágas előszoba fogadja a belépőket, ebből nyílnak az egyéb helyiségek.- A szép fürdőszobában zuhanyfülke és kád is található.- WC külön helyiségben.- A viszonylag kis konyhát tágas ebédlő és háztartási helyiség egészíti ki.- A melegről gázkonvektorok gondoskodnak. A nehezebb időkre számítva kettő hatalmas cserépkályha úgy lett beépítve, hogy két-két helyiséget fűtsenek egyenként. Ezáltal az egész lakás felfűthető velük.- A nyári melegben klímaberendezés szolgálja a hűsítést.- A tágas udvaron melléképületek, garázs található, gyümölcsfák és fű van telepítve.- Az egész ingatlan barátságos hangulatot nyújt, leendő tulajdonosa azonnal birtokba veheti.Az ingatlan per és tehermentes!Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált ház, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Szoba
15.7m²
Wc
2m²
Konyha
6.4m²
étkező
11.4m²
Fürdőszoba
4.5m²
Előszoba
13.6m²
Szoba
18.4m²
Szoba
18.7m²

Elhelyezkedés

Kisköre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628392


HASONLÓ INGATLANOK


26 000 000 Ft

Kisköre

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 161m²

9 000 000 Ft

Kisköre

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 143m²

27 900 000 Ft

Kisköre

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 135m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628392

Az általad megtekintett eladó kiskörei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 157 895 Ft, ami a kiskörei átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628392. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisköre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.