star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 694 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 694 m² telek

  • Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 85m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kiskunfélegyháza központjában 694 nm-es telken, ráfordítást igénylő, 80 nm-es 3 szobás, külön bejáratú, leválasztható belső házrész eladó! Csendes, az utca zajától mentes. A nagy udvar konyhakert kialakítására, a sok melléképület hobbi tevékenységre, baromfitartásra alkalmas.

-60 cm-es, száraz, vegyes falazat
-gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán
-tágas terek, az elrendezés variálható
-garázs, tárolók, kamrák, ólak
-összközműves plusz fúrtkút
-jó állapotú tetőszerkezet
-közelben üzletek

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését illetve eladó vagy kiadó ingatlana van forduljon hozzám bizalommal. A HOUSE36 összes kínálatával kapcsolatban tudok felvilágosítást adni. Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásunk ingyenes!

​FIGYELEM! Az adatok Megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskunfélegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6423743


+36 70

Ingatlannet kód: NET6423743


Az általad megtekintett eladó kiskunfélegházi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 694 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A házrész ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 292 941 Ft, ami a kiskunfélegházi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Gál Tünde referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6423743. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunfélegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.