star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Kiskunfélegyháza

  • 90m²


Ár:

32 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Fűtéskorszerűsített, 3 szobás családi házat kínálok eladásra hatalmas, 45 m2-es tágas terasszal, nyári konyhával, részben parkosított zöldövezeti udvarral a buszmegállóhoz, piachoz közel eső utcák egyikében. A ház hasznos alapterülete 76,7 m2, a kondenzációs kazán mellett az előtérben fa tüzelésű kályha is található, így a vegyes tüzelésű mód is biztosított. A szobákat az előtérből közelíthetjük meg, az előtérből pedig a hatalmas teraszra juthatunk ki, ami a főépületet a nyári konyhával és a kamrával köti össze. A terasz alkalmas baráti összejövetelek, rendezvények lebonyolítására. Az ingatlanhoz hangulatos előkert, hátsó 500 m2-es terület és fedett autóbeálló is tartozik. Az utcafrontról nem látszik, a telek nyelestelek. Megtekinthető előzetes egyeztetést követően! Várom hívását!


Elhelyezkedés

Kiskunfélegyháza, Béke tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624426


Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624426

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskunfélegházi (Béke tér) házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 361 111 Ft, ami a kiskunfélegházi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szeibert Imre Dávid referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624426. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunfélegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.