star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunhalas

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunhalas

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Kiskunhalas

  • 160m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta oldalára!

Ha el akartad kerülni a felújítással járó sok munkát, és az ezzel járó szervezéseket idegeskedéseket akkor itt van egy azonnal költözhető gyönyörűen felújított ingatlan Kiskunhalason az alsóvárosban!
Szent János Iskola közelében található az ingatlan. 160m2 -es , 4 szoba, 1 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, dupla garázs és nagy terasz várja új lakóit.
Az otthon melegét gázcirkó kazán biztosítja.
Felújítás éve 2022.
Építés éve 1970.
Az udvar térkövezett, egy része rendezés alatt.
Ha a modern stílusban felújított szép otthonra vágyik és megtetszett Önnek, hívjon! Megmutatom, mert ez az ingatlan a valóságban gyönyörű.


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Szondy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508463


+36 70

Ingatlannet kód: NET6508463


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Szondy utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 311 875 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Grúber Márta referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.