star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunhalas

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 121 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Kiskunhalas

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 121 m² telek

  • Eladó ház Kiskunhalas

  • 140m²


Ár:

34 990 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

A Bács-Kiskun Vármegye, Kiskunhalas, Róna utcában kínálom eladásra ezt a 1121 m2 területen elhelyezkedő, 140 m2-es, kétszintes családi házat.

Az ingatlan földszintjén található egy nagyméretű nappali, 2 szoba (egyik szoba kívülről is megközelíthető), konyha, kamra, WC.
Az emeleten található egy nagyméretű, sok lehetőséget magában rejtő nappali, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel.

Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán gondoskodik központi fűtéssel. Az ingatlan a gáz megtalálható, így csupán egy gázkazán felhelyezésével a gázfűtés is biztosítható.

Az ingatlanban 2020-ban a nyílászárók cseréje megtörtént 3 rétegű, hőszigetelt műanyag nyílászárókra.

Az udvaron garázs, fa-, és tüzelőtároló, valamint füstölő is megtalálható. A nagy udvarnak köszönhetően akár növény és állattartás is megoldható.

Az ingatlan Csok- és Hitelképes. A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához a vevőink részére a piacinál jóval kedvezőbb kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében állok vevők rendelkezésére.

Az ingatlan irányára: 34.990.000Ft


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Róna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632904


Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632904

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Róna utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 121 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 249 929 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.