star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 647 m²

    telek

Vételár:

45,6 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 647 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 90m²


Ár:

45 600 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Kiskunlacháza csendes utcájában, de központhoz közel egy napelemes házat, melynek felújítását a jelenlegi tulajdonos elkezdte, de befejezésre vár.
Az ingatlan alapterülete 90 m2, a telek mérete 647 m2. igény esetén ez még bővíthető közel ekkor telekkel.
2019-ben a felújítás kezdetekor új villanyvezetékek behúzása, valamint vízvezeték csere történt. A villany teljesítménye: 3x16a
Szobák száma jelenleg 2, de a leendő tulajdonos fantáziájára van bízva a belső átalakítás. A fürdőszobában zuhanyfülke, valamint kád is található. Wc külön is kialakításra került.
Burkolatok: parketta és járólap.
Extra felszereltségként klíma található az épületben.
Fűtéséről napelemes panelek gondoskodnak, de vegyes tüzelésű kályha is rendelkezésre áll.
A ház mellett állattartásra alkalmas melléképületek is megtalálhatók, rengeteg fiatal és idősebb gyümölcsfa, szőlőtőkék, dísznövények tarkítják a kertet.
A kapu nyitása elektromosan megoldott.

Az ingatlan melletti telek amivel igény esetén bővíthető a terület, 640 m2-es mely szintén a jelenlegi tulajdonos birtokában van, szintén eladás tárgyát képezi, melyre részletfizetési lehetőséget biztosit igény esetén.

Elhelyezkedését tekintve központhoz közeli, csendes utcában található. Buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, kisboltok 10 perc sétányira.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szép kerttel rendelkező, sok lehetőséget kínáló ingatlan, várom megtisztelő hívását.

A környékről:

központhoz közeli csendes utcában


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kiskunlacháza, 90m2 es családi ház, 647m2 telekkel, Napelemes rendszerrel eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542742


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542742

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi (90m2 es családi ház, 647m2 telekkel, Napelemes rendszerrel eladó!) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 647 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 45,6 millió Ft, négyzetméter ára 506 667 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.