star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 179 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 752 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 179 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 752 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 179m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Kiskunlacháza Dunaparti részén egy csodálatos otthon várja új családját!

Egy 752 nm-es telken helyezkedik el a jól megálmodott családi ház.
Az ingatlan 2000-ben épült, a szuterén rész öntött beton, még a felső szint BIEN ZENKER minőségben mintaházként épült.
Könnyűszerkezetes technológiájának és az épületgépészet profi kivitelezésének köszönhetően a ház energiatakarékos.
Nagyon jó és költségkímélő élhetőséget biztosít a használata, melyről hőtechnikai szakvélemény is rendelkezésre áll.

A belső tereket a bejárati ajtó mellett a szuterén részben található közel 32 nm-es garázsból is könnyen megközelíthetjük. Ezen a szinten található még két hálószoba, mely nyáron is kellemesen hűvös, egy nagy kamra és egy zuhanyzós fürdőszoba mosókonyhával!

A bejárati ajtón belépve egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan rögtön elénk tárul a hatalmas, nappali-étkező. Mellette egy konyha, ahol szintén van egy kisebb kamra a mindennapi dolgoknak! A folyosóról nyílik jobbra a szuterénbe vezető kényelmes lépcsőlejáró, valamint egy nagyobb hálószoba, amely teraszkapcsolatos! Szemben egy jelenleg irodának használt kisebb hálószoba található és balra a sarokkádas fürdőszoba.
A nappaliból is kiléphetünk a fedett teraszra, ahol egy igazi arborétum tárul elénk!
Semmi nem hiányzik ebből az udvarból, a kerti tó mellett grillezhetünk a baráti társasággal, magaságyás a konyhakertnek, cseveghetünk a teraszon, vagy fák hűs árnyékában!
A kert gondozását egy fúrt kút segíti és egy szerszámtároló is helyet kapott, hogy mindent gondosan el tudjunk pakolni egy kiadós kertészkedés után!

A ház mellett a kert is magával ragadó, szerelem első látásra, mindezt egész évben élvezeti a Dunaparttól mindössze 200 méterre!

Az ingatlan per- tehermentes, előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető.
További kérdés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Kiskunlacháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561043


+36 30

Ingatlannet kód: NET6561043

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 179 m², míg a hozzá tartozó teleké 752 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 497 207 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bukriné Füleki Viktória referens a Lavina Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561043. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.