star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 132 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 132 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 140m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Budapesttől 35 kilométerre az 51-es főút mentén elhelyezkedő Kiskunlacházán került eladó sorba egy felújítandó családi ház.
Az ingatlan központhoz közel, jó környéken található és a közelben szinte minden megtalálható, üzletek, iskola, óvoda...
A 140 nm-es összkomfortos családi ház egy teljeskörű felújítással igazi álomotthonná válhat!
Akár befektetési célnak is megfelel, hiszen a tetőtér beépítésével akár egy 6 lakásos társasházzá alakítható, mely későbbiekben egyenként is értékesíthető vagy akár bérbe is adható!
Az ingatlan elrendezését tekintve a házat egy fedett tornác öleli körbe, melyről több helyen is beléphetünk a házba, bent aztán előszoba, 4 szoba, 2 fürdőszoba, konyha és kamra is található!
Egy kis átalakítással vagy a tornác beépítésével lehetőséget adhatunk, hogy a szobák külön nyíljanak!
Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1132 nm, mely két utcára nyílik, így adott az a lehetőség is, hogy a hátsó részt leválasszuk és külön értékesítsük!
Az ingatlan előre egyeztett időpontban rugalmasan megtekinthető.
Az ingatlaniroda teljeskörű szolgáltatást kínál:
- díjmentes hitelügyintézés
- bankfüggetlen tanácsadás
- energetikai tanúsítvány készítése
- ügyvédi szerződések
- biztosítások
Ha felkeltettem az érdeklődését, valamint további kérdés esetén hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Kiskunlacháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617548


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617548

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 132 m². A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 356 429 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lavina Home referens a Lavina Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.