star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kismaros

  • 122 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 407 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Kismaros

  • 122 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 407 m² telek

  • Eladó ház Kismaros

  • 122m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó Kismaros-Börzsönyligeten egy csodás hangulatú patakparti lakóház 407 nm-es teljesen sík telekkel.

A telken két épület áll. A lakóépület tégla falazatú, nettó 87, bruttó 95 nm-es, benne amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdő, előtér, szélfogó, gardrób és mosókonyha van. Hozzá 25 nm-es terasz és 7 nm-es loggia csatlakozik.
A 2010-es felújítás során a tulajdonos kicseréltette a villany- és gázvezetékeket, a nyílászárókat és 10 cm szigetelést tetetett a házra. A tavalyi évben új konyhabútort vásárolt, mely a vételár részét képezi. A ház fűtését Immergas cirkó, áramellátását nappali és éjszakai áram biztosítja. A környéken csatornázás nem történt, így a szennyvíz emésztőbe távozik.

A kerti tárolóból átalakított apartman 35 nm, könnyűszerkezetes 10 cm szigeteléssel; benne amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdő, valamint előtér kapott helyet. Fűtését hűtő-fűtő klíma, valamint Nobo panelek adják. Ez az modern kialakítású apartman airbnb kiadással akár családja extra jövedelmét is biztosíthatja.

Az ingatlant végig aszfaltos úton közelíthetjük meg; a vasútállomás kb 5 perc autóútra van, ahonnan 38 perc alatt a Nyugati Pályaudvarra érhetünk.

Ha az erdő közelségén túl a patakcsobogás is közel áll a lelkéhez, akkor kérem jöjjön el és nézze meg velem ezt a befektetésnek is kiváló ingatlant.


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583803


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583803

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kismarosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 407 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 696 721 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583803. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.