star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kismaros

  • 235 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 063 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Kismaros

  • 235 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 063 m² telek

  • Eladó ház Kismaros

  • 235m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Eladó Kismaros legmódosabb részén egy pazar panorámájú családi ház 1063 nm nagy telekkel.

A 2019-ben épült ingatlan három szintes.
Földszintjén hatalmas, panorámás teraszra nyíló 50 nm-es nappali-étkező-konyha, hálószoba gardróbbal és fürdőszobával, külön mellékhelyiség, mosókonyha, kazánhelyiség, valamint majd' 30 nm-es nagy belmagasságú szerelőaknás, padlófűtéses garázs van.
Tetőterében 3 hálószoba, gardróbszoba, valamint fürdőszoba kapott helyet. A fürdő még befejezésre vár.
A külön bejárattal rendelkező legalsó szint 55 nm. Itt iroda, konditerem, vagy akár külön apartman is kialakítható. Ehhez a részhez 34 nm egyik oldaláról nyitott helyiség csatlakozik.

Az önálló csalási ház 38-as Porotherm téglából épült 10 cm szigeteléssel, a válaszfalak Ytongból készültek. A tető 15 cm hőszigetelésű betoncserép, rajta 6,7 kW-os rendszerbe visszatáplálós napelem panelekkel. Az összközműves ház padló- és radiátoros fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott. A nyílászárók 3 rétegű műanyagok.
A ház külső színezése az új tulajdonosra vár.

A gyönyörűen kialakított, termő gyümölcsfákkal és dísznövényekkel beültetett kert locsolása igen gazdaságosan megoldott.

A ház a kismarosi vasútállomástól 1200 m-re van, ahonnan zónázóval 38 perc alatt a Nyugati Pályaudvarra érhetünk.
Kismaros csodás természeti kincsein túl közbiztonságáról is híres; sváb hagyományőrző óvoda, iskola, valamint bölcsőde is van. Természetesen bolt, zöldséges, kitűnő háziorvos, valamint éttermek is a rendelkezésünkre állnak.

Ha Önt vonzza az urbanizált vidéki élet, a természet közelsége és szeretné gyermekeit biztonságos környezetben felnevelni, ez a ház lehet az ideális választás.
Várom megkeresését.


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597906


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597906

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kismarosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 235 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 063 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 553 191 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.