star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kissomlyó

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 104 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Kissomlyó

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 104 m² telek

  • Eladó ház Kissomlyó

  • 130m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Vas vármegye egyik varázslatos településén, Kissomlyón kínálok megvételre egy 1104 m2 területen elhelyezkedő összkomfortos családi házat gazdasági épületekkel, dupla garázzsal.
A község a Kis-Somlyó hegy déli lábánál fekszik, a 8-as és a 84-es főutak kereszteződése közelében. A község életében jelenleg is központi szerepe van a szőlőtermesztésnek. A környező dombokról csodás természeti látvány tárul elénk, szép időben a Sümegi vár is jól kivehető. A lakosok száma kb 200 főre tehető, egyre több fiatal család települt be az elmúlt években, élénk kulturális életről tanúskodik a falu közösségi oldala is. A faluban egyedi stílusú házak, rendezett portálok láthatók. A környékbeli termálfürdők és a Balaton könnyen megközelíthető.
A ház két részletben épült, jelenleg három szoba, konyha étkezővel, spejz, fürdőszoba, WC helyiségek találhatók meg. Az ablakok 10 éve műanyagra lettek cserélve, redőnnyel és részben szúnyoghálóval felszereltek. Két szobában tölgyfa parketta borítás, egyben laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolat került a felújítás során.
A lakóházak alapanyagául évszázadok óta a hegy vulkáni kövét használták, rengeteg kőfejtő található a hegyen, ezek közül a legnagyobb a Kráter. Az eredeti épület itt is kőből készült, a későbbi hozzáépítés már téglával folytatódott.
Fűtését radiátoros hőleadókon keresztül egy gázkazán illetve egy vegyes tüzelésű kazán biztosítják, melegvizét 120 literes villanybojler adja.
Az 1995-ben épült dupla garázs és mellette található kazánház is fűthetők, mindkettő járólap borítású és részben lambériázott. A kazánházból van feljárat a padlásra, a tető cserépfedésű, 2 éve javítva lett. Ebben az épületben egy nyárikonyha is helyet kapott. Az udvar felé tovább haladva egy 75 nm-es gazdasági épület áll 2 tárolóval, műhellyel és nyitott fatárolóval.
Az udvarban 60 m mély fúrt kút, gyümölcsfák, elkerített veteményes találhatók. Az udvarból kis kapun át a falu hangulatos gyermekjátszóterére is átjuthatunk.
A ház tehermentes, igény esetén teljes bútorzattal és gépesítve akár azonnal költözhető. Kifejezetten ajánlom gyermekes családoknak, akik a Falusi CSOK lehetőségét kihasználva saját ízlésükre formálhatják a családi házat.
Irányár: 35.000 000 Ft
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását és tekintsük meg együtt az ingatlant.


Elhelyezkedés

Kissomlyó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623516


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623516

Az általad megtekintett eladó kissomlyói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 104 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 269 231 Ft. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623516. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kissomlyó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.