star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kistokaj

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 083 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Kistokaj

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 083 m² telek

  • Eladó ház Kistokaj

  • 100m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó KISTOKAJ központjában egy nettó 98 nm-es földszintes 3 szobás családi ház.

A 2008-ben bővített vegyes falazatú ingatlan egy 1083 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan eredeti autentikus jegyeit az ingatlan tulajdonosa tovább vitte és modern felfogásban újra gondolta az épület egészén.
Kívülről 5-10cm korszerű dryvit rendszerrel szigetelt. Tetőszerkezete, a héjazata és a bádogozás is kifogástalan állapotú. Héjazata zsindely, amely a födém irányából az alábbi rétegrend szerint lett szigetelve:
-zsindely
-kátránylemez
-páraáteresztő fólia
-10 cm hungarocell
-párazáró fólia
-nád

Az ingatlan 3 teljes értékű hálószobával rendelkezik, valamint egy méretes nappali + étkező + télikerttel. A télikert hasított fenyő gerendából épült, amely két rétegű golyóálló üvegezést kapott. A ház minden helyisége magas minőségű laminált padlóval burkolt, a szobák és a közösségi helyiségek fal lambériával ellátottak. Az étkezőből közvetlenül nyílik a 10 nm-es konyha, amely gépesített bútorozott. Az eredeti ingatlan autentikus jegyeit megtartva, az egzotikus fürdőszoba teszi egyedivé, ahonnan egyenesen a kertre nyíló 40 nm-es fedett teraszra juthatunk. A járólappal ellátott fürdőszoba süllyesztett sarokkáddal és wc + kézmosóval szerelt. Igény esetén lehetőség van a fürdő és a wc kettő választására.
Az ingatlan fűtése több alternatív módon is megoldható, ugyanis az étkezőben található egy kandalló, és egy 5kW teljesítményű Mitsubishi inverteres klíma, valamint a konyhában található egy felújított Junkers típusú kazán, amely teljesítményét radiátorokon keresztül adja le. Az étkezőben található fa tüzelésű kandalló, igazán meghitté teszi a téli hónapokat. A nyitott tetőtérnek köszönhetően rendkívül napfényesek és nyitottak a belső terek, azonban a megfelelő tetőszigetelésnek köszönhetően pénztárca barát a ház fűtési költsége. A ház külső-belső nyílászárói fából készültek, a víz és villamos hálózat korszerűsítése megtörtént.
Riasztóval ellátott az ingatlan, valamint fúrt kút is található az udvaron.

A fedett terasz nagyszerű helyszíne lehet családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, amelyet az épített tégla kemence tesz még inkább hangulatossá. A kertben gyümölcsfák, veteményes, állatok tartására alkalmas kennelek is találhatók.

Központi helyen fekszik az ingatlan. Boltok, buszmegálló, posta, óvoda, tömegközlekedés, autópálya 5 percen belül elérhető. Banki hátterünknek köszönhetően hitel, CSOK, Falusi CSOK, babaváró ügyintézésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek. Ügyvédi hátteret biztosítunk.

54900000 Ft

Referencia szám: M260777


Elhelyezkedés

Kistokaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639912


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639912

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kistokaji családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 083 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 549 000 Ft, ami a kistokaji átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Emese referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kistokaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.