star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisújszállás

  • 464 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Kisújszállás

  • 464 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Kisújszállás

  • 464m²


Ár:

139 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kisújszállás Rózsadombján, nyugodt, családias környezetben, ingatlanfejlesztőtől eladó egy saját részre tervezett, kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező, PRÉMIUM kategóriájú családi ház.A minden igényt kielégítő családi otthont a tulajdonos megálmodta, majd 2018-ban megvalósította. Az ingatlan 1040 m2-es összközműves sarki telken helyezkedik el, nettó 489 m2-en, két szintre elosztva.A ház alapterületében lenti részen amerikai konyha - nappali - étkező, játszószoba, kamra, fürdő, wc, háztartási helyiség, vendégszoba, iroda és egy fitnessz részleg található, a 89 m2-es nappaliból nyíló fedett terasszal.A ház tele van egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorzattal, ilyen például az egyedileg megálmodott magas fényű konyhabútor, felső kategóriás beépített konyhai gépekkel, az egyedileg tervezett üveg étkezőasztal hozzá 16 db króm-bőr székkel. A lépcső feljáróhoz a faanyag Olaszországból érkezett, kézi asztalos munka, törhetetlen edzett üveggel.A felső szinten található 2 tágas gyerekszoba közös erkéllyel, fürdő-wc külön helyiségben, gardrób, hall, a szülői háló és az ahhoz tartozó 36 m2-es terasz.A ház fűtését és nyáron a kellemes hűvösebb hőmérsékletet - lent is és a felső szinten is - két ipari teljesítményű hűtő-fűtő klíma biztosítja. Ezen kívül elektromos / gázkazánról üzemeltetett padlófűtés ad még meleget a ház egyes helyiségeiben. Az udvaron található még fedett nyári konyha, nyársaló.Az ingatlanhoz udvari kocsibeálló tartozik.Kisújszállás Budapesttől 160 km-re helyezkedik el, az M4 autópálya mentén, könnyen megközelíthető település. Többek között híres termálvizéről, itt található a közkedvelt Kumánia Gyógyszálloda. (Ezen kívül a közelben - max. 40 km-es körzetben - több híres termálvízes strand is található pl. Hajdúszoboszlón, Berekfürdőn, valamint hazánk első és legnagyobb nemzeti parkja, a Hortobágyi Nemzeti Park, ezek mind potenciális ügyfelek lehetnek ha befektetés céllal vásárolják meg az ingatlant.)A tulajdonosok külföldre költözés miatt válnak meg szeretett otthonuktól. A fizetés tekintetében nagyon rugalmasak és nyitottak különböző finanszírozási módokra is, akár kamatmentes részletfizetés, minőségi használt autó beszámítás, vagy kis értékű ingatlan is szóba jöhet, bármi amiben fantáziát látnak.Az ingatlant a tulajdonos úgy tervezte, hogy a későbbiekben akár panzió, hotel vagy idősek otthona is kialakítható legyen belőle, (ehhez a tulajdonosnak előzetes tervek állnak a rendelkezésére) így befektetési céllal is ajánlom az ingatlant, nem csak egy szerető család otthona lehet.További információért forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Kisújszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587440


+36 70

Ingatlannet kód: NET6587440


Az általad megtekintett eladó kisújszállási családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 464 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 299 569 Ft, ami a kisújszállási átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Bundics Anikó referens a Szolnok, Ady Endre út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587440. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisújszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.