star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisvárda

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 662 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Kisvárda

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 662 m² telek

  • Eladó ház Kisvárda

  • 90m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1932
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Kisvárda legfrekventáltabb környékén egy felújítandó vegyes falazatú / vályog+tégla/ két generációs, palával fedett családi házat 662 nm-es 17 méter széles telken. Az ingatlanban két szoba és nappali található, melyeket padlóval, illetve parkettával, a wc-fürdőszobát járólappal burkolták.
Az épülethez tartozik egy külön bejáratú vályogból épült, szoba- konyha fürdőszobával rendelkező, de szintén felújítandó lakrész is. Az ingatlan melegéről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az udvaron egy téglából épült garázs és melléképület található.

Kisvárda családi ház eladó
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5.5m²
Nappali
13.6m²
Szoba
18m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Kisvárda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620376


Az általad megtekintett eladó kisvárdai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 662 m². További jellemzői: az építés éve 1932, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 388 889 Ft, ami a kisvárdai átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár Sándorné referens az OC Kisvárda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisvárda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.