star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kondorfa

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 700 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Kondorfa

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 700 m² telek

  • Eladó ház Kondorfa

  • 75m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Eladó az Őrség legszebb részén, Kondorfán, gyönyörű természeti környezetben található, tégla építésű ingatlan 2700 nm-es telekkel.
A ház 1988-ban épült, 10 nm-es fürdőszoba, sarokkáddal, zuhanyzóval, 2 mosdókagylóval, felső kategóriás konyhabútorral. A földszinten található továbbá 2 nagyméretű szoba, 20, illetve 22 nm alapterülettel. A házban infrafűtés és hűtő-fűtő klíma is található, de van kémény a majdani kandallónak is! A ház alatt egy közel 40 nm-es pince található, ami magába foglal 3 helyiséget, irodának, várónak, illetve mosókonyhának készült. A tetőtér beépítése még várat magára, közmű felvezetve, tervek megvannak, 3 hálószoba és fürdőszoba van oda elképzelve, de ez tetszés szerint változtatható.
A házban új elektromos hálózat található, új, egyedileg gyártott fa nyílászárók kívül és belül, elöl-hátul biztonsági ajtók. A tető 3 éve lecserélésre került, Velux tetőablakok lettek beépítve, a héjazat mázas Creaton, így nem koszolódik, gondozásmentes színes bádoggal van körbeszegve, így nem kell a széldeszkákat festegetni. Az ingatlan 3 éve szigetelve is lett, mosható vakolattal rendelkezik. A ház ékessége a szeletelt tégla lábazat és terasz. A párkányok színben hozzá illően gránitból készültek.
A hatalmas porta erdészeti hálóval körbe van kerítve, elöl bontott téglából épített kerítés található, tölgy deszkákkal. Kiskapu és 5 méteres kapubejáró vezet az udvarban található autóbejáróra, amely több autó, illetve tehergépkocsi fogadására is alkalmas, mivel teherbíró bazaltággyal rendelkezik. Az autók tárolására egy 6X6-os fahatású, laminált garázs szolgál két állással, elektromos kapukkal, járólappal burkolva.
A telek szélén található egy 18 nm-es, 2023-ban épült fahatású, laminált lemez tároló. A másik oldalra egy téliesített 16 nm-es borovi fenyő faház épült 2023-ban, melyben wc, mosdó és teljes közmű található. A faházhoz járda vezet a háztól.

A tulajdonviszonyok rendezettek, tehermentes, azonnal költözhető, falusi CSOK igénybe vehető.

Irányár: 89,9 MFt.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
10m²
Szoba
18m²
Szoba
19m²

Elhelyezkedés

Kondorfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633945


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


15 500 000 Ft

Kondorfa

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 85m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633945

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kondorfai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 700 m². További jellemzői: az építés éve 1988. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 667 Ft, ami a kondorfai átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kondorfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.