star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Körmend, Körmend-Alsóberki

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 603 m²

    telek

Vételár:

14,8 millió Ft

Eladó ház Körmend, Körmend-Alsóberki 1. kép

Eladó ház Körmend, Körmend-Alsóberki

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 603 m² telek

  • Eladó ház Körmend, Körmend-Alsóberki

  • 74m²


Ár:

14 800 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
F

Az ingatlanról:

Körmend- Alsóberki területén közel az Osztrák határhoz barátságos, rövid kis zsákutcában, önálló helyrajzi számmal rendelkező 603 m2 területű  saját  telken eladóvá vált egy 74 m2 alapterületű, 1970-ben épült  két és félszobás ,komfortos, téglaépítésű, felújítandó ikerház egyik fele.Az ingatlanba belépve balra a konyha, egy szoba, jobbról a kamra, nagyszoba a félszobával , a bejárati ajtóval szemben a fürdőszoba- WC egyben található. Fa fűtéses , azonban jelenlegi állapotában is lakható lehetőséget adva a fokozatos felújításra.  Megfelelő fiatal házasoknak, első lakhelyként . Alkalmas befektetésnek mivel a ház felújítását követően bérbe adható ezzel biztos bevételi lehetőséget biztosítva az új tulajdonosnak.Körmend a Rába völgyébe épült kisváros. Szombathely és az Osztrák határközelsége több lehetőséget is biztosít a munkavállalók és az Ausztriában dolgozó ingázok számára. Könnyen megközelíthető a 8-as, 86-os úton illetve M-80-as  főút igénybe vételével.

 


Elhelyezkedés

9900, Körmend, Körmend-Alsóberki, Babits Mihály utca 7 A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6606917


+36 70

Ingatlannet kód: 6606917


Az általad megtekintett eladó Körmend, körmend-alsóberki (Babits Mihály utca 7 A) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 603 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 14,8 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft. Az ingatlant Horváth Marcsi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend, Körmend-Alsóberki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.