star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Körmend

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 258 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó ház Körmend

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 258 m² telek

  • Eladó ház Körmend

  • 94m²


Ár:

46 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

Eladóvá vált Körmenden, ez az igényesen felújított családi ház. Ideális családosoknak, meg olyanoknak akik nem szeretnének már nagyobb felújítással törődni.
Udvara kicsi 258 nm, itt a sok fűnyírás nem lehet majd probléma. Ami fontos információ, a szomszédnak szorgalmi jog van bejegyezve, tehát, a kaput Ő is használhatja, ki és be közlekedés szempontjából. De külön postaládája van, minden más külön van. Az ingatlanoknak külön HRSZ-on vannak, telek könyvileg hivatalosan is külön szerepel a két ingatlan, csak a kapu használat a közös. De ez sem zavaró, több éve nyugalomban élnek egymás mellett a jelenlegi lakók is.
Az ingatlan 2018-ban teljes körűen fel lett újítva. A teljes tető le lett cserélve, a gerendák, lécek, új cserepeket kapott, tehát minden új. A burkolatok, a víz és villany vezetékek is ki lettek cserélve. Jelenleg 3*16 amper van bevezetve. A nyílászárók új, fa nyílászárókra lettek lecserélve. A parketta minőségi tölgy 14 mm vastagságú.
Az ingatlan jelenlegi felosztása a következő: 2 szoba, 1 nagy nappali, 1 konyha+ étkező, 1 gardrób/mosókonyha, 1 fürdő+ WC és 1 kamra (itt található a padlás feljáró) lett kialakítva. Ezek mellett egy hangulatos terasz is kialakításra került.
A rezsije nagyon alacsony. A ház 10 cm külső szigetelést kapott, belül pedig a mennyezeti részek is szigetelve lettek.
Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is.
Az ingatlan bútorok nélkül eladó, a kiköltözési idő körülbelül 3 hónap, de ez megegyezés kérdése.
További képek és információ miatt hívjon bizalommal, megtekinteni inkább a hétvégeken lehetséges. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, pince, zöld övezet, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, garázs lehetőség, optikai internet kábel, fali dekor burkolat, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Körmend, Körmend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607193


+36 30

Ingatlannet kód: NET6607193


Az általad megtekintett eladó körmendi (Körmend) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 258 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 489 362 Ft, ami a körmendi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607193. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.