star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Körmend

  • 47 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 869 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Körmend

  • 47 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 869 m² telek

  • Eladó ház Körmend

  • 47m²


Ár:

16 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Körmend csendes utcájában 869 m2 területű osztatlan közös telken eladóvá vált egy 47 m2 alapterületű, kétlakásos társasház hátsó lakása. A 2000-es években épített ingatlanban egy légtérben került kialakításra a nappali és a konyha, valamint egy nagyméretű szoba, és fürdő + WC közös helységben.
Az ingatlan víz, villany, gáz, csatorna közművel rendelkezik. A fűtés gázkonvektorral és a nappaliban lévő fatüzelésű kályhával, a melegvíz ellátás villanybojlerrel biztosított.
Az ingatlan korszerűsítendő, némi átalakítással kényelmes otthonná alakítható új tulajdonosa ízlésének megfelelően.
Szombathely és az Osztrák határközelsége több lehetőséget is biztosít a munkavállalók és az Ausztriában dolgozó ingázok számára. Könnyen megközelíthető a 8-as, 86-os úton illetve M-80-as főút igénybevételével.

Az ingatan energetikai besorolása: I


Elhelyezkedés

Körmend, Katona József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608132


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608132


Az általad megtekintett eladó körmendi (Katona József utca) házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A házrészről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 869 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 340 426 Ft. Az ingatlant Király Norbert referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.