star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Környe

  • 172 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 218 m²

    telek

Vételár:

71,99 millió Ft

Eladó ház Környe

  • 172 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 218 m² telek

  • Eladó ház Környe

  • 172m²


Ár:

71 990 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
házközponti egyedi mérővel

Az ingatlanról:

Szeretne egy kúria jellegű, nagypolgári stílusban épült ingatlanban élni? Akkor itt a lehetőség, hogy megtekintse ezt a saroktelken levő, gyönyörűen karbantartott, gondozott kerttel rendelkező családi házat.
Az ár 2 ingatlant tartalmaz, a 110m2-es lakóházat, és az udvarban levő 62 m2-es , 4 napraforgós minősítésű vendégházat!! Mindez Tatától és Tatabányától 10 km-re, az M1 autópályától nem messze található.
A ház 1924-ben épült, 40-es tömör tégla falazatú,cseréptető fedéssel. 1989-ben azonban a jelenlegi tulajdonosok, felújításokat végeztek. A teljes tetőszerkezet, a burkolatok, a fűtésrendszer,, automata kapubeálló, és az emeletre vezető kőrisfa lépcső is kialakításra került. Szobái tölgy és parafa parkettával borítottak, a többi helység pedig járólappal. A nyílászárók cseréjére nem volt szükség, jó állapotban vannak ma is, eredeti tömör fából készültek, az időjárástól redőnyök védik. A vízvezetékeket 2018-ban cserélték. Fűtése minden igényt kielégít, lehetőség van, gáz, vegyes tüzelésű, cserépkályha általi melegedésre, de a klíma is megtalálható az ingatlanban. A 2 generációs kialakítás miatt, a gáz használatára dupla kedvezmény jár, így bőven belefér a rezsicsökkentésbe. A nyári melegben 2 klíma gondoskodik az optimális hőmérsékletről. Az udvarban található egy ásott kút is, mely önkormányzatilag engedélyezett, ivóvíz minőségű. Az ingatlanban megtalálható az ipari áram is. Kertje gyönyörűen gondozott, a 15 m2-es teraszról csodálatos panoráma nyílik a kis tóval is rendelkező, megvilágított szikla kertre. Az udvarban 2 autó beállására alkalmas garázs található, hátsó kertjében pedig homokozó, fából készült kerti kiülő várja a pihenésre vágyókat. Az udvarban található még a 62 m2-es vendégház, ami kiválóan alkalmas kozmetika, fodrászat, műköröm vállalkozásra is, a tulajdonosok vendégházként üzemeltették évekig. Előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba található itt.
Az ingatlan nem főúton helyezkedik el, csendes, figyelmes szomszédok környezetében. Iskola, óvoda, posta, művelődési ház, orvosi rendelő 100 m-es körzetben.
Ha szeretné megtekinteni ezt a csodálatos lehetőséget, kérem hívjon bizalommal.
Irodánk ingyenes független hitel ügyintézéssel, naprakész banki információkkal segíti a vásárlást, valamint a teljes körű lebonyolítást, jogi háttérrel.
Bonfert Angéla
0630 629 5281


Elhelyezkedés

Környe


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588563


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588563

Az általad megtekintett eladó környei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 172 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 218 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 71,99 millió Ft, négyzetméter ára 418 547 Ft, ami a környei átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bonfert Angéla referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Környe ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.