star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 330 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 553 m²

    telek

Vételár:

249 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 330 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 553 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 330m²


Ár:

249 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kőszeg történelmi belvárosától, gyalogosan is néhány perc alatt elérhető, a város legjobb fekvésű, forgalommentes, csendes utcájában ez a csodálatos, ritkaságnak számító panorámával rendelkező családi ház. A számos extra felszereltséggel bíró 220 nm hasznos alapterületű, téglaépítésű, luxuskategóriás ingatlan egy 1553 nm-es telken helyezkedik el.

A HÁZ
•A gyönyörűen parkosított kerten keresztülvezető, megvilágított lépcsőn érünk fel az épület fogadószintjére. Onnan egy fedett teraszon át jutunk a házba, ahol előszoba, fürdőszoba, kazánház, háztartási- és tároló helyiségek kaptak helyet.
•A ház első szintjén található a csodálatos, napfényben úszó, panorámás nappali-étkező, valamint a beépített gépekkel felszerelt konyha. A nappaliból juthatunk ki a házon körbefutó erkélyre. Ezen a szinten került kialakításra továbbá a ház mögötti teraszra nyíló fő hálószoba, egy elegáns, káddal és zuhanyzóval is rendelkező fürdőszobával.
•Kényelmes lépcsőkön jutunk a tetőtérbe, ahol egy fényes, tágas nappali, továbbá két, erkélyes hálószoba és egy fürdőszoba található.
•A házhoz tartozik továbbá egy gépkocsi számára alkalmas, távirányítós kapuval ellátott garázs. A részben térkővel burkolt kertben további öt gépkocsi parkolása is megoldható.
•Az ingatlan fűtéséről gáz, illetve vegyestüzelésű kazán gondoskodik, részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. A nappaliban a kandalló melege teszi kellemesé a hűvös estéket.
•A melegvíz előállítása gázkazán segítségével megoldott, napkollektoros kiegészítéssel. Vízlágyító berendezés is beépítésre került.
•A tulajdonos, 2023. év végéig engedéllyel rendelkezik 12 kw-os napelemek felszerelésére, ezáltal a ház zöld energiaellátása teljessé válhat.
•A ház lakóinak biztonságát kamera és riasztórendszer szolgálja.

A KERT
•A teraszos kialakítású, térvilágítással ellátott, gondosan tervezett kertben az év minden időszakában gyönyörködhetünk.
A zömében örökzöld növények mellett, színpompás rózsák, virágzó bokrok, cserjék, évelő virágok, a kis veteményes ágyásban pedig idény zöldségek teszik hangulatossá a szomszédoktól jól elszeparált, mediterrán stílusú kertet.
A kerti tó felszínét nyáron tavirózsák borítják, melyhez egy vízesés is kapcsolódik.
•A növények fejlődését öntözőberendezés szolgálja, mely a fúrt kútból nyert vízzel működik.

KÉNYELEM
•A kertben található egy színterápiás, hangfalakkal szerelt SZAUNA, amely infra- és finn üzemmódban is működtethető.
•A lakók pihenését szolgálja továbbá az 5 személyes, hot spring típusú JAKUZZI, illetve az ellenáramoltató úszógéppel ellátott, kültéri, fűthető, sós vizű MEDENCE.
•A nagy családi összejöveteleket és kerti partikat a ház mellett kialakított, fedett teraszon élvezhetjük, ahol a kemencében és grillen készült ételeket fogyasztva gyönyörködhetünk a kilátásban.

Itt minden adott, hogy kényelmesen élhessen közel a belvároshoz, de mégis távol a kíváncsi tekintetektől. Ha felkeltettem érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni ezt a kivételes fekvésű házat, kérem keressen bizalommal!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
40m²
Terasz
59m²
Terasz
15m²
Pince
16.5m²
Előszoba
12m²
Fürdőszoba
1.4m²
Erkély
8.6m²
Közlekedő
1.68m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
11.19m²
Szoba
9.12m²
Nappali
18m²
Szoba
19m²
Fürdőszoba
11m²
Konyha
12.19m²
Szoba
37.46m²

Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500114


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500114

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 330 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 553 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 249 millió Ft, négyzetméter ára 754 545 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Bíró Brigitta referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500114. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.