star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 306 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 306 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 77m²


Ár:

32 000 000 Ft

Építés éve
1920
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Legyen háza lakás áron!Kőszegen a Jurisics-vár szomszédságában várja új családját egy közel száz éves, folyamatosan karban tartott és újított családi ház.
A csendes, utcában lévő telken a 2016-os évtől folyamatosan újította fel gondos tulajdonosa, melynek során cserére került a víz- és villanyrendszer, a csatornarendszer. Megújult a fürdőszoba és a homlokzat is.A fűtést és a melegvízellátást gázcirkó kazán biztosítja. Ezen kívül 2 épített cserépkályha is megtalálható az ingatlanban.Az épület hő- és hangszigetelése kiváló mind télen és nyáron, köszönhetően a dupla téglafalazatnak, illetve a részben cserélt hő- és hangszigetelt ablakoknak. A házhoz tartozik egy napfényes terasz és egy közvetlen tároló.A családi ház udvarán még kialakításra került egy veteményes, melynek végében egy fedett terasz, épített grillező, egy tégla építésű kisház is megtalálható.További kérdéseivel, vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Referencia szám: HZ048932-IN


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546484


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546484


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 306 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 415 584 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546484. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.