star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 954 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 954 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 150m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Kőszegen a határátkelőhöz vezető úton vált eladóvá egy 3szintes, 150 m2-es téglaépítésű családi ház 2954 m2 telekterülettel.
A kapun át megérkezve egy fából épített, jó minőségű, dupla kocsibeálló kapott helyet az udvaron. Ezen áthaladva akár a garázsba is parkolhatjuk az autónkat. A lakórész a garázson keresztül is megközelíthető. A pinceszinten található 1 szoba, kazánhelyiség, mosókonyha WC-vel, kamra. A földszinti részt az udvar felőli bejáraton keresztül is megközelíthetjük, itt található a tágas nappali, melyhez egy hatalmas terasz kapcsolódik, a konyha étkezővel, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A konyhából a fedett nyári konyhába léphetünk ki.A tetőtéri szintben kapott helyet 3 szoba, kettőhöz közös erkély, az egyik szobához pedig saját,fedett erkély tartozik. Ezen a szinten is található egy fürdőszoba Wc-vel.
Az 1990-ben épült házat és a telekterületet folyamatosan karbantartották és szépítették. A nyílászárók műanyag hőszigetelt ablakokra lettek cserélve, mindegyik elektromos redőnnyel és a legtöbbje szúnyoghálóval felszerelt. 8 évvel ezelőtt új konyha került beépítésre villanytűzhellyel ( indukciós és elektromos főzőlap is), páraelszívóval, mosogatógéppel.
A lakóház fűtését a pinceszinten lévő vegyestüzelésű kazán biztosítja a földszinten padlófűtéssel, a többi szinten radiátoros hőleadón keresztül. Ezenkívül a nappaliban található fatüzelésű kályha is üzembe helyezhető, ehhez külön kémény van. Melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.
A teraszos kialakítású telek rengeteg lehetőséget nyújt. Jelenleg a ház mögötti könnyűszerkezetes házat pakolásra használják, de akár egy nyári- lak is kialakítható benne. Mellette egy komplett gyermek játszótér kapott helyet. Ezenkívül szépen elrendezett magaságyások a kertészkedést kedvelőknek, medencének kialakított szint, fából épített kerti tároló, gyümölcsfákkal beültetett terület, feljebb haladva egy kis focipálya a gyerkőcöknek, egy hatalmas diófa árnyékában is hűsölhetünk. Ahogy egyre feljebb haladunk csodálatos panoráma tárul elénk a kőszegi hegyekre.
Amennyiben a minden részletében csodát rejtő ingatlant szeretné megtekinteni és személyesen is átélni, hogy milyen lenne a fedett nyári konyhában sütögetni, vagy egyszerűen egy könyvet olvasva gyönyörködni a hegyek látványában, vagy medencézés után a gyerekekkel játszani az udvari játszóházban, keressen bizalommal és rugalmas időpont egyeztetéssel megmutatom Önnek!
Irányár: 79.900 000 Ft


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6550723


+36 30

Ingatlannet kód: NET6550723


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 954 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 532 667 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.