star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 199 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 749 m²

    telek

Vételár:

97 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 199 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 749 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 199m²


Ár:

97 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A természeti és történelmi értékekben bővelkedő Kőszeg egyik csendes, hangulatos részén eladó ez a nagy alapterületű kertes ház.
A régen épült masszív, kisebb épület adja az alapját ennek a szépen felújított és bővített családi otthonnak. Helyiségei tágasak, kényelmesek, mégsem túlzóak.
A nagy alapterületű nappali-étkezőben össze tud ülni az egész család, de a jól elkülönülő szobákban mindenki vissza tud vonulni, ha egyedül szeretne lenni. Méreteinél és elrendezésénél fogva alkalmas nagyobb gyerekes család részére, de több generáció együttélésére is.
Ezt segíti a hatalmas pince, ahol a gáz- és a pelletkazán is helyet kapott, valamint a tágas terasz, és a nagy garázzsal egybeépült külső tároló is. A pihenést és a hangulatot kerti tó és medence szolgálja, ide igazán jó megérkezni egy fárasztó nap után, és a családi együttlét során feltöltődni.
További információkért, vagy megtekintés miatt forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551312


+36 70

Ingatlannet kód: NET6551312


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 199 m², míg a hozzá tartozó teleké 749 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 97 millió Ft, négyzetméter ára 487 437 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Toldi Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551312. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.