star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Kőszeg

  • 106m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látofasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kőszegen a belvárostól néhány perces sétára, csendes utcában vált eladóvá ez a sok lehetőséget magában rejtő tégla építésű családi ház belső udvarral. Ideális lehet több generáció együttélésére, vállalkozási célra, lakáskiadásra egyaránt.
Jellemzői: 944 nm összközműves telken, 3 különböző helyrajzi számon szereplő laktér összesen 106 nm, 40 nm-es kapuszín, 2*30 nm-es pince,160 nm-es padlástér.
A családi ház utca felőli 2 lakrésze alatt gyönyörű boltíves pince húzódik, amely ideális műhelynek illetve szerszámok és a ház körüli dolgok tárolására.
Jelenleg a 3 laktér közül a hátsó udvar felőli került felújításra, itt a konyha-étkező helyiségbe érkezünk a bejáraton keresztül. Innen nyílik a zuhanyzó + WC és egy lakószoba. A helyiségek a belső udvarra néznek. A lakrész fűtését és melegvíz ellátását kombi gázkazán biztosítja. A szoba szép állapotú, eredeti fa parketta borítású, a többi helyiségben járólap burkolat található. Fa ablakok vannak, amelyek redőnnyel felszereltek.
A másik két lakrész az utcafronti oldalon található. Az egyikben egy étkező – konyha és lakószoba van kialakítva. Ebben a lakásban jelenleg jó állapotú cserépkályha használható. A konyharészben és lakószobában villanykályha is használható alternatív megoldásként.
A másikban szintén konyha-étkező helyiség ( ami jelenleg várakozó előtérként van használva ) és egy lakószoba található. Ebben a részben is bevezetésre került a gázfűtés (radiátoros), de emellett villanykályha is használható. Vizesblokk ebben a két lakásban nem lett kialakítva, de lehetőség van rá. A kapualjból nyílik egy külön helyiség, ami eredeti funkcióját tekintve fürdő, közlekedő és kamra, ez teljesen felújítandó.
A kapuszínből jutunk fel a padlástérbe.
Összességében minden helyiség felújítást, modernizálást igényel.
Az ingatlan Társasházként szerepel az Földhivatali ingatlannyilvántartásban, a földrészlethez tartozó közös tulajdonban álló épületrészeket és helyiségeket az Alapító okirat tartalmazza.
A három lakrészhez hatalmas belső udvar tartozik (kb 400 nm-es) pontosan kijelölve a határokat, az udvaron található még szerszámos műhely is.
Amennyiben felmerülő kérdése van keressen bizalommal! Ügyfeleinket díjmentes, teljes körű hitelügyintézéssel segítjük az ingatlan adásvétel folyamatában.
Irányára: 29.900.000 Ft
Molnár Krisztina


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565715


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565715


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 282 075 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.