star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 183 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

166,5 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 183 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Kőszeg

  • 183m²


Ár:

166 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:


Kőszegtől és a magyar-osztrák határtól csupán 10km távolságra, Ausztriában, Lockenhaus településen ( magyar neve Léka ), várja első lakóit, ez a 2023-ban épült, magas műszaki tartalommal rendelkező, színvonalas, minden igényt kielégítő, vadonatúj családi ház!

Az ingatlan első lakói itt mindent megkapnak, amire egy mai modern családnak szüksége lehet!

A földszinten található  nappali-étkező-konyha közös életterén felül, az emeleten 3 lakószoba van / kettő ezek közül erkélyes/, továbbá mindkét szinten egy-egy fürdőszoba is rendelkezés áll.

Az alagsori szinten a gépészet helyisége mellett, - élethelyzetnek megfelelően- különböző funkciót betöltő további helyiségek vannak. Itt lesz helye akár egy wellness részlegnek, jakuzzinak, szaunának, de egy konditerem is megvalósulhat a tágas, nagyobbik helyiségben. Az alagsori kisebb helyiség akár hobby szoba, vagy vendégszoba is lehet, attól függően, hogy mire van leginkább szükség.  Az alsó szint mindkét helyiségéből megközelíthető a hidegburkolattal ellátott terasz és a zöld terület, ahova akár még egy modern medence elfér.

Az épületben energiatakarékos, hőszivattyúval működtetett padlófűtés biztosítja a meleget, továbbá a nappaliban kandalló, vagy tetszetős cserépkályha elhelyezésére is van lehetőség, hiszen a kémény már adott hozzá.

Exkluzív, magas minőségű burkolatok, 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok, az emeleti nagy erkélyen, panorámás kitekintést biztosító, elegáns üvegkorlát, a lakótérben szép beltéri ajtók, lépcsőfeljárók kerültek beépítésre, első osztályú kivitelezéssel.

A lakóház utcafronti oldalán, két-három gépkocsi parkolása számára elegendő méretű térkövezett terület van.

Az ingatlan  azonnal birtokba vehető, költözhető!

A festői szépségű Kőszeg hegység lábánál, a csodás Léka vára szomszédságában, Ausztria Burgenlandi részén, a magyar határtól 10 km-re, pazar panorámával, egy igazán igényesen megépített családi ház várja Önt!

Ha a magyar-osztrák határ mellett szeretne élni, vagy Ausztriában keres házat, ezt a lehetőséget ne hagyja ki, mindenképpen nézze meg!

Várom hívását az időpont egyeztetéshez! Szandiné Tóth Cecília

 


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613975


Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613975

Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 166,5 millió Ft, négyzetméter ára 909 836 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Szandiné Tóth Cecília referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613975. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.