star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 188 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 188 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 86m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Kőszeg csendes, nyugodt utcájában kínálok megvételre egy 86 m2-es, tehermentes családi házat. Az épület 1958-ban épült, tégla építésű, falai szárazok, 1998-ban felújították. Jövőbeli tulajdonosa akár jelen állapotában, akár egy nagyobb felújítás megtervezésével egy kiváló ingatlan lakója lehet. Alapvetően nagyon jó állapotú, a ház alatt hatalmas száraz pince található, a padlástér igény esetén későbbiekben beépíthető, jelenleg nagyon sok dolog tárolására használható.
A bejáraton keresztül egy kis előtérbe, majd a közlekedőre érkezünk. Innen nyílik a többi helyiség: 2 nagyobb és 1 kisebb szoba, a fürdőszoba WC-vel, konyha étkezővel, kamra, pince- és padlásfeljáró. A két tágas szoba között is van átjárási lehetőség.
Fűtéséről házközponti gázkazán gondoskodik, amely a pincében található, a fürdőben gáz bojler biztosítja a meleg víz ellátást. Rezsiköltsége nagyon alacsony, jelenlegi tulajdonosa kb. 13.500 Ft/ hó gázszámlát fizet. A hideg téli napokon a gázfűtésen kívül a nappaliban álló cserépkályha is használható, amely kitűnő meleget és hangulatot biztosít.
Az ablakok eredeti dupla ablakok redőnnyel felszereltek, a beltéri ajtók nagyon szép állapotú fa ajtók, 2 szobában hajópadló burkolat, az egyik nagy szobában padlószőnyeg található. A többi helyiségben járólap, a fürdőszoba csempézett, szép állapotú.
A házhoz 1188 m2-es telek tartozik, teljesen körbekerített. A nagykapun megérkezve különálló fűtött, aknás garázsban parkolhatjuk autónkat.
A ház mögötti kert nagyon szépen gondozott, többféle gyümölcsfa, diófa, szőlő, ribizli, eper …. ontják terméseiket. Az udvar csendes, nyugodt, a hátsó részben egy kis tároló épület is található.
Kifejezetten ajánlom gyermekes családok részére, az udvaron medence, játszótér is kialakítható.
Ha szeretne egy csendes környéken lévő, ugyanakkor a központhoz közeli családi házat vásárolni, akkor feltétlenül tekintse meg velem ezt a sok lehetőséget magában rejtő családi házat. A padlásról csodás panoráma nyílik a kőszegi hegyekre. A városközpont és szinte bármilyen intézmény 5 perc alatt sétával elérhető.
Ingatlan ára: 59.900 000 Ft
A FUNDAMENTA INGATLANIRODÁN keresztül megvásárolt ingatlanokra EXTRAKEDVEZŐ lakáskölcsönt nyújtunk a FUNDAMENTA pénzügyi konstrukciójával. Szívesen segítek átbeszélni a finanszírozási megoldásokat.
További információ és időpontegyeztetés megtekintésre:
Molnár Krisztina


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614504


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614504


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 188 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 696 512 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.