star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőtelek

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 716 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Kőtelek

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 716 m² telek

  • Eladó ház Kőtelek

  • 130m²


Ár:

18 500 000 Ft

Építés éve
2006
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Kőtelken

Megvételre kínálom ezt az egy szintes, nappali + 3 szobás netto 130 m²-es családi házat, mely 716 m²-es telken helyezkedik el Kőtelek központi részén.

A ház 2006-ban épült, falazata tégla. A tetőszerkezet fagerendás, a fedés cseréptető. A mennyezet gipszkarton, mely üveggyapot szigetelést kapott. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a melegvizet a villanybojler szolgáltatja. Fa nyílászárók kerültek beszerelésre.

A teraszon keresztül jutunk be az előtérbe. Itt bal oldalon található egy Wc, tovább haladva pedig a nappaliba jutunk. A nappaliból nyílik a konyha és az étkező rész. Jobb oldalon a folyosón jutunk el a fürdőbe és a 3 szobába. A szobák laminált parkettával illetve padlószőnyeggel burkoltak, a többi helység burkolata csempe.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Csendes, nyugodt környéken található.
Kőtelken játszótér, gyógyszertár, bolt és étterem is található.
Volánbusz megálló pár perc sétára található.

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlan, a megadott telefonszámon a hét mindennapján elér. csendes utca, külön fürdő és wc, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kőtelek, Kőtelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608826


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608826

Az általad megtekintett eladó kőteleki (Kőtelek) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 716 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 142 308 Ft, ami a kőteleki átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csarkó Barbara referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608826. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőtelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.