star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kővágóörs

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 493 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Kővágóörs

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 493 m² telek

  • Eladó ház Kővágóörs

  • 130m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kővágóörs központjában csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában ajánlom figyelmébe ezt a felújított, a tetőtér beépítésével tovább bővíthető családi házat.
A bútorok a vételár részét képezik.

KIEMELT MEGBÍZÁS!

A régi 70 cm-es kőfalakkal épült épület teljeskörű felújításon esett át az elmúlt években. Új betonfödémet és tetőt kapott ( cserép héjazat ).
A jelenlegi lakótér 83 m2, a tulajdonos igényeinek megfelelően nappali, konyha, fürdőszoba és egy gardróbbal rendelkező hálószoba került kialakításra.
A hálószobából és kintről is megközelíthető hátsó helyiség jelenleg tárolóként van használva ( itt található a kazán is ), de vendégszobának is alkalmas.
A tetőtér befejezésével külön bejáratú lakrész alakítható ki. Az ablakok beépítve, a víz, a gáz és a villany kiállások is felvezetve.
A fűtést gázkazán és a nappaliban lévő kandalló biztosítja, de kettő klíma is beszerelésre került. Az áram három fázisú.
A napfényes, gondosan megtervezett és kialakított házikóba lépve azonnal otthon érezzük magunkat.

A kert kis mérete ellenére könnyen be tudunk parkolni a térkövezett feljárón, jó időben pihenhetünk és grillezhetünk a teraszon. A telek sarkában kis pince biztosít helyet a zöldségeknek.
Az udvar körbekerített, nagyrészt örökzöld sövénnyel övezett. A falu jellegzetes templomtornyai és a határban lévő dombok is feltűnnek a szomszéd fák között.

A Káli- medence szépsége, hangulata megérinti az ideérkezőket.
Sokan választották állandó lakhelyüknek vagy pihenésre vásároltak nyaralót.
Kevés eladó ház van már a településen, ha nem szeretne idegőrlő építkezést, ez lehet a tökéletes választás.

Ha felkeltettem érdeklődését vagy kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, várom megtisztelő hívását a megadott elérhetőségeken!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
16m²
Szoba
20.4m²
Közlekedő
4m²
Fürdőszoba
8.3m²
Konyha
16.5m²
Nappali
19.8m²

Elhelyezkedés

Kővágóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598485


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


120 000 000 Ft

Kővágóörs

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 327m²

49 900 000 Ft

Kővágóörs

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 98m²

95 000 000 Ft

Kővágóörs

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 165m²
Az általad megtekintett eladó kővágóörsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 493 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 838 462 Ft, ami a kővágóörsi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Mogyorósi Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598485. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kővágóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.