star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kozármisleny

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 132 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Kozármisleny

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 132 m² telek

  • Eladó ház Kozármisleny

  • 40m²


Ár:

39 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy kiváló lehetőségeket nyújtó ingatlant Kozármislenyben!Az ingatlan két utcáról nyílik, és érvényes tervekkel, valamint építési engedéllyel rendelkezik. Ezen kívül jelenleg is egy lakható kis ház található rajta.A jelenlegi ház alapja 30 m2, és beépített tetőtérrel rendelkezik. Azonban a telek mérete lehetővé teszi egy közel 100 m2-es ház építését is, melynek tervrajza és engedélyei már rendelkezésre állnak. Az alapja már elkészült, így könnyedén megvalósítható a tervezett ház.Az ingatlan rendelkezik fúrt kúttal, amely biztosítja a vízellátást, valamint napelemekkel, amelyek segítségével gazdaságos fenntartási költségek érhetők el.Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, hiszen Kozármisleny kedvelt részén található. A közelben megtalálható iskola, óvoda és sportlétesítmények is, így ideális választás családok számára.Ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen bátran.Örömmel segítek az érdeklődésével kapcsolatos kérdésekben.
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: HZ094203-IN


Elhelyezkedés

Kozármisleny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570775


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570775

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kozármislenyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 132 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 975 000 Ft, ami a kozármislenyi átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kozármisleny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.