star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kozármisleny

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 433 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Kozármisleny

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 433 m² telek

  • Eladó ház Kozármisleny

  • 140m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi otthon Kozármislenyben

Kozármisleny központi részén, a csónakázó tó közelében, 433 m2-es telken található, 3 hálószoba + nappali elosztású ikerház eladó.

A belső 2 szintes ingatlant folyamatosan karban tartották, a nyílászárókat műanyagra cserélték, a burkolatokat részben kicserélték. A ház alsó szintjén jelenleg egy konyha-étkező, hálószoba, fürdőszoba, nagy méretű terasz és előszoba található, míg az emeleten kapott helyett további 2 hálószoba, fürdőszoba, erkély és a nappali. A ház tetőtere igény esetén beépíthető, így akár tovább is bővíthető, valamint a terasz alatti részén került kialakításra a garázs és tároló is.

Az ingatlan elosztása lehetővé teszi egy nappali-konyha-étkező és akár 4 hálószoba kialakítását is.

Bővebb információért várom hívását!

Referencia szám: HZ094204-IN


Elhelyezkedés

Kozármisleny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623474


+36 20

Ingatlannet kód: NET6623474

Az általad megtekintett eladó kozármislenyi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 433 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a kozármislenyi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Ramóna referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623474. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kozármisleny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.