star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 409 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 409 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 93m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kulcs egyik legszebb részén 2016-ban épült családi ház eladó.
A környezet rendezett, szebbnél szebb házakkal körülvett, az utcában lakók kedves, figyelmes szomszédok.
Kulcs az M6 autópálya mellett, a Duna partján lévő kis település könnyűszerrel elérhető Budapestről és Paks irányából.
Az ingatlan dombtetőn épült, bár az 1409 m2-es telek teljesen sík. A könnyűszerkezetes épület 93 m2 hasznos alapterületű, tartozik hozzá 20 m2 télikert és 20 m2 fedett terasz. A családi ház 15 cm födém és 15 cm külső hőszigeteléssel rendelkezik. Tetőszerkezete tökéletes állapotú, héjazata toszkán stílusú cserép. Nyílászárói korszerű, kétrétegű hőszigetelt üveges fa ablakok és biztonsági bejárati ajtó.
A ház fűtését elektromos villanypanelek és a nappaliban álló gyönyörű téglával díszített kandalló biztosítja.
Az ingatlanba nem került bekötésre gáz, villamos ellátására 3x16A szolgál. A családi ház belső elosztása kedvező, napfényes terek, világos szobák vannak. A tágas nappali mellett két szoba, kényelmes konyha, kamra, két wc és fürdő áll rendelkezésre. A beépített bútorok, szaniterek kiváló állapotúak.
A kertben sok különleges dísznövény található, ami tavasztól őszig szemet gyönyörködtető látványt nyújt, az automata öntöző és automata fűnyíró megkímél minket a fáradságos kerti munkától. Így lesz időnk a jakuzziban, vagy az igazi finn szaunában pihenni.
Az ingatlan enegia igénye minimális, nincs magas gázszámla, nincsenek rejtett költségek.
Hívjon bátran megtekintése miatt!


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610817


+36 20

Ingatlannet kód: NET6610817

Az általad megtekintett eladó kulcsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 409 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 956 989 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.