star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 409 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 409 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 93m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kulcs közkedvelt belterületi részén, impozáns lakóövezetében, panorámás, földszintes kialakítású, 93 m2 alapterületű családi házat kínálok megvételre, 1.409 m2-es te!ken!

A családi ház 2016-ban épült és könnyűszerkezetes (Ráckevei). Az alapterülete 93 m2, tágas nappalija télikertbe vezet, innen pedig a 30 m2-es teraszra léphetünk ki. A hátsó kertben helyet kapott napozóterasz jakuzzival, kerti tó, bográcsozó /grillező terasz, japán és trópusi kert, banán- és pálmaliget, olíva fák, kerti tároló, kutya kennel, fedett gépkocsibeálló, fatároló és a telek végében helyezkedik el a finn szaunaház. Remek adottságoknak köszönhetően, kellemes kikapcsolódásban lehet része a ház lakónak és vendégeinek..

Elosztása: tágas nappali, 2 háló, kényelmes étkezős konyha (kamrával), sarokkádas dupla mosdós fürdőszoba és vendég WC. A tetőtér igény szerint beépíthető. Az összes helyiség hajópadlóval burkolt, kivéve a fürdőszobát, WC-ét és a kamrát.

Az otthon melegéről elektromos fűtési rendszer (skandináv energiatakarékos) gondoskodik, valamint kandalló is rendelkezésre áll. Gáz nincs bekötve az ingatlanba, de az utcában bent van. A nappali áram 3 x 25 A, az éjszakai 3 x 16 A.

A csodás és változatos kert növényeinek szomját automata öntözőrendszer oltja, a rakoncátlan fűszálak kordában tartásáért robotfűnyíró felel. Nem állítom, hogy gondozásmentes a kert, de a látvány magáért beszél. Tulajdonosa megálmodott egy saját világot, ahol felhőtlenül, igényeinek megfelelően töltheti el szabadidejét aktívan és passzívan is.

A ház lakóinak biztonságát riasztó és kamerarendszer őrzi. A kapu motorizált. A kocsifelhajtó térkövezett.

A település az M6-os autópálya mellett, a Duna közvetlen szomszédságában helyezkedik el, Budapesttől 60 km-re, mely autópályán csupán 45-50 perc. Kulcs saját közintézményekkel rendelkezik( bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő). A Duna part közelsége pedig minden évszakban kedvelt úticél a településen élők között. Saját kikötő is van!

Keressen bátran ha felkeltette érdeklődését avagy kérdései vannak.

Referencia szám: HZ046606-IN


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624348


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624348

Az általad megtekintett eladó kulcsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 409 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 064 516 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.