star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 905 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 905 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 150m²


Ár:

75 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Kulcs központjában egyedi családi ház eladó.
Kulcs kedves kis település Dunaújváros-Budapest között. Jó adottságokkal rendelkezik, van iskola, ovi, rendelő és minden, ami fontos a mindennapokhoz.
A kívül-belül egyedi megjelenésű 150 m2 alapterületű ingatlan 1992-ben téglából épült. Tetőszerkezete kiváló állapotú, héjazat cserép. Az épület fafödémes külső hőszigetelése 10 cm, a födémen 15 cm. A házban padlófűtés van, amit gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosít, a nappaliban kandalló adja a kellemes meleget. Folyamatos karbantartása révén korszerű műanyag és egyedi fa ablakok vannak. Galériás otthon, ami meghatározza belső elosztását. Hatalmas napfényes nappalijában egy városi lakás is elférne, ami mellett konyha, kis kamra, tágas előteréből nyíló vendég wc, majd folyosóról nyíló 3 hálószoba, fürdő, wc van.
Az előtérből kis lépcsőn közelíthető meg a galéria, ami kiváló lehetőség dolgozószobának.
A családiház alsó szintjén, egy félszuterén jellegű garázs és kazánház található. Az ingatlanhoz tartozó panorámás telek 1905 m2, leginkább fás, füves terület. Az épület mögött alappal rendelkező fedett terasz kialakítása kezdődött el, befejezése már az új tulajdonos feladata.
Egyedi igényekhez tökéletes otthon lehet!


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631366


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631366

Az általad megtekintett eladó kulcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 905 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.