star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunágota

  • 280 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 967 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Kunágota

  • 280 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 967 m² telek

  • Eladó ház Kunágota

  • 280m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy központi fekvésű, közel 280 m2-es, jelenleg 3 szobás, jó állapotú családi ház. Az épület korábban üzletként üzemelt. A rendelkezésre álló helyiségek felhasználásával könnyen kialakítható, akár 4 vagy több hálószoba is. A jelenlegi kialakítás szerint van egy teljesen különálló hálószoba, gardróbbal, és WC-vel egybeépített fürdőszobával, ami vendégszobaként is használható. Az épület 3967 m2-es telken fekszik, amelyen 3 garázs, ebből az egyik szerelőaknával ellátott, több tároló helyiség, két közel 50 m2-es gazdasági helyiség, valamint egy 100 m2-es állattartásra alkalmas különálló épület van. A kertben kb. 60 darab vágásérett akácfa van, ami magában képes fedezni néhány évre a tüzelőt. Van még egy hatalmas kert, amit jelenleg a szomszéd művel. Az udvarban van egy hangulatos virágoskert, amely a háziak büszkesége. A ház előnyei közé tartozik, hogy akár többgenerációs házként is használható, hatalmas családi rendezvények tartására is alkalmas, de a kialakított vendéglátóhely is üzemeltethető úgy, hogy még mindig megmarad két család részére különálló lakrész. A két külön bejáratú lakrész rendelkezik fürdőszobával és WC-vel. A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A korábban üzletként működő helyiségek fűtése teljesen elkülönítetten működik. A tetőszerkezet jó állapotú, a házhoz tartozó telek rendezett, és lehetőséget ad a kertészkedésre, vagy a kikapcsolódásra. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a központ, a bolt, az iskola, az óvoda, a buszmegálló, is könnyen elérhető gyalogosan. Ideális választás lehet fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, nagycsaládosoknak, vagy befektetőknek, akik saját ízlésükre alakíthatják, vagy bérbe adhatják az ingatlant. Ha felkeltette érdeklődését ez a központi fekvésű, nagyon jó adottságokkal rendelkező családi ház, ne habozzon hívjon és egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Referencia szám: M271137


Elhelyezkedés

Kunágota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637151


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


29 000 000 Ft

Kunágota

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 280m²

29 000 000 Ft

Kunágota

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 280m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637151

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunágotai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 45 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 967 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 103 571 Ft, ami a kunágotai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637151. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunágota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.