star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunhegyes

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 977 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Kunhegyes

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 977 m² telek

  • Eladó ház Kunhegyes

  • 77m²


Ár:

12 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, a Tisza-tó közelében fekvő Kunhegyes egyik csendes utcájában ajánlom megvételre ezt a 977 m2 területen elhelyezkedő 77 m2 alapterületű folyamatosan karbantartott, rendezett családi házat.
Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, csendes, nyugodt környezetben fekszik. Pár perc sétára található óvoda, élelmiszerbolt, étterem, benzinkút is.
A házban található 2 nagyobb és egy kisebb szoba, konyha, fürdő WC-vel, spájz és egy fedett terasz.
Az ingatlan a 60-as években épült, majd a 80-as években került bővítésre. A falazata vályog, ebből adódóan nagyon kellemes a lakótér klímája, a fűtés gazdaságos. A tetőszerkezet jó állapotú, cserép fedéssel. A lakók folyamatosan újították, így a ház összes nyílászárója a bejárati ajtót is beleértve hőszigetelt, a szobák padlóburkolata, a radiátorok is megújultak.
A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.
A ház folytatásában található a kazánház, és a tárolók.
Az ingatlan tehermentes.
A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához vevőink részére kedvező kamatozású kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében szintén állok a vevők rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Kunhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527931


Kádárné Szabó Anna

Kádárné Szabó Anna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527931

Kádárné Szabó Anna

Kádárné Szabó Anna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunhegyesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 977 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 162 338 Ft, ami a kunhegyesi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kádárné Szabó Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527931. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.