star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunhegyes

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 674 m²

    telek

Vételár:

6,99 millió Ft

Eladó ház Kunhegyes

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 674 m² telek

  • Eladó ház Kunhegyes

  • 87m²


Ár:

6 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok megyében Kunhegyesen, egy családi ház. A 87,1 négyzetméter hasznos alapterületű ház, egy 674 négyzetméteres telken terül el, a település egy csendes utcájában. Nagyon praktikus a ház elrendezése, a középen elhelyezkedő nappaliból elérhető minden helyiség. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, az ablakokon redőny található. Az első szobában és a félszobában laminált parkettán, az összes többi helységben padlólapon járhatunk. A meleg vízről a fürdőszobában felszerelt villanybojler gondoskodik.
A ház folytatásaként épült melléképület egybeépült a főépülettel, közvetlen átjárás is van egy ajtón keresztül a két épületrész között. A melléképület az udvar felől is megközelíthető, így akár két külön lakrészként is hasznosítható. Minden közmű be van kötve a házba, úgy mint villany, víz, csatorna, gáz.
A kert kiválóan alkalmas konyhakert kialakítására, jelenleg csak a füvet kell nyírni rajta.
A település 38 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 50 km-re Szolnoktól. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján, állok rendelkezésére.
Ha az ingatlan megvásárlásához CSOK-ra vagy hitelre van szüksége, vagy el kell adnia jelenlegi ingatlanát, ebben is tudok segíteni.


Elhelyezkedés

Kunhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6536550


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6536550

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunhegyesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 674 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 6,99 millió Ft, négyzetméter ára 80 345 Ft, ami a kunhegyesi átlaghoz képest 62%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Krisztián referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.