star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunhegyes

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 003 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Kunhegyes

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 003 m² telek

  • Eladó ház Kunhegyes

  • 64m²


Ár:

16 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Kunhegyesen a Tisza-tótól 13km-re, egy 64,5nm-es vályog építésű családi ház. Az ingatlanban kialakításra került 2 szoba, fürdőszoba, konyha és egy előszoba. Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán, és egy turbó gázkazán gondoskodik amely 1 éve került beszerelésre. A villanyvezetékek cseréje megtörtént 2020-ban. Mindenhol fa hőszigetelt nyílászárók találhatók. A 2003 nm-es telken különböző tárolásra és állattartásra alkalmas melléképületek találhatók, ezen felül a hátsó udvaron különböző gyümölcsfák lettek ültetve /barack, szilva, alma, meggy/ , melyeknek az öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A központ autóval 4 per alatt elérhető. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Kunhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623062


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623062

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunhegyesi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 003 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a kunhegyesi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Boros Boglárka referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.