star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunhegyes

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 685 m²

    telek

Vételár:

19,1 millió Ft

Eladó ház Kunhegyes

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 685 m² telek

  • Eladó ház Kunhegyes

  • 70m²


Ár:

19 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

***Eladó 70 nm-es felújított családi ház Kunhegyesen, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében***

Engedje meg, hogy bemutassam, ezt a gondosan felújított, 1977-ben épült családi házat, mely egy 685 nm-es telken található. Az ingatlan tégla falazattal rendelkezik, 10 cm-es szigeteléssel biztosítja a kényelmes hőmérsékletet télen és nyáron, illetve a kedvező rezsit.

A lakás szíve egy tágas, napfényes étkezőkonyhás nappali, innen nyílnak a további helységek, egy gyerekszoba, egy szülői háló, egy fürdőszoba, egy kamra és egy külön bejáratú WC. A házhoz tartozik egy még befejezetlen, újabb félszoba is, mely az új tulajdonos ízlésének megfelelően alakítható ki, akár egy szomszédok felől zárt, intim terasszá is.

Az épület teljes körű felújításon esett át, új víz- és elektromos rendszert kapott, 3 fázissal és éjszakai árammal. A burkolatok újak, jó állapotúak, csakúgy mint a szaniterek.

A telken hátrafelé számos melléképület található, ezek tárolásra, vagy műhelynek, nyárikonyhának is kiválóan alkalmasak.

Kunhegyes a Nagykunság északi peremén fekszik, közel a Hortobágyhoz és a Tisza-tóhoz. A hegyesiek nagyon vendégszeretők, ahogy a polgármester írja: igazi kunok, akikre mindig lehet számítani. Kunhegyes több mint 700 éves történelmi múlttal rendelkezik és rengeteg kulturális örökséggel.

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal!
Érd: Tamus Angéla +36 70 601 2099

Referencia szám: M272964


Elhelyezkedés

Kunhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656401


Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656401

Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunhegyesi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 685 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,1 millió Ft, négyzetméter ára 272 857 Ft, ami a kunhegyesi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Tamus Angéla Erzsébet referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656401. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.