star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunpeszér

  • 4

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó ház Kunpeszér

  • 4 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó ház Kunpeszér


Ár:

30 900 000 Ft

Építés éve
1959
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

AZ ORSZÁG EGYIK LEGBIZTOSNSÁGOSABB TELEPÜLÉSÉN FELÚJÍTOTT TANYA ELADÓ! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! DUPLAKOMFORT, és GALÉRA KÉTSZINTEN SZINTE MINDEN!
"Vissza a természetbe": Olyan házat,tanyát keresőnek ajánlom aki szeretne elvonulva a természetben élni, szomszéd mentesen,de mégis egy város mint pl: Dabas vagy Kunszentmiklós 20 km-es autóútnyi távolságban elérhetőek, de Kecskemét a megyeszékhely is 45 km-es távolságra található.
Területe: 1793 nm.
A földút: 2km.
Nyílászárók: Szigeteltek,és újak.
Villanyhálózat: Rézvezeték,és új. 3X25 Amper, Ipari áram.
FÚRT KÚT: 2db, Emésztő: 2db.
Fűtése:Elektromos inverteres klímával lehetséges,de van kémény is, mely lehetőséget biztosít a kandalló,vagy cserépkályha beépítésére.
A fotók a jelenlegi állapotot tükrözik,ebben nem fog csalódni.Amennyiben kérdése van,vagy szeretné megtekinteni,megvásárolni kérem hívjon.


Elhelyezkedés

Kunpeszér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626952


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626952

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunpeszéri tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 26 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 m². További jellemzői: az építés éve 1959, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A tanya ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 30 900 000 Ft. Az ingatlant Fehér Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunpeszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.