star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunszentmárton

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 637 m²

    telek

Vételár:

11,2 millió Ft

Eladó ház Kunszentmárton

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 637 m² telek

  • Eladó ház Kunszentmárton

  • 150m²


Ár:

11 200 000 Ft

Építés éve
1900
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmárton központjában lévő 2 lakásos kertes polgári házat!A kunszentmártoni családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 637 m2- a nettó alapterület 84 m2+56 m2- az épület vályogból és téglából épült, a tető cseréppel fedett- a nagyobbik lakásban kialakításra került: előtér, 2 szoba, fürdőszoba illemhelyiséggel, konyha+étkező- a 3,8 méteres belmagasság miatt akár a két szoba galériázható is- az előtér és a konyha laminált padozatú, fürdőszoba burkolata járólap, a két szoba parketta padozatú- az ingatlan összkomfortos, összközműves és 2021-ben belső felújítása megtörtént- a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak - a nyílászárók fából készültek- a lakás bejáratánál egy félig zárt terasz található- a kisebbik lakásban kialakításra került: konyha, 2 szoba és egy tároló helyiség amiből fürdőszoba is kialakítható vagy akár össze nyitható a két lakás és akkor a fürdőszoba megoldott- gázkonvektoros fűtésű és a lakás teljes felújítást igényel- 13 m2-es terasz és száraz pince tartozik hozzá - az ingatlanhoz tartozik még négy tároló helység- 5 perc sétára minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek,- közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő, a Tiszakürti Arborétum, a horgászni vágyóknak a város mellett kanyargó Körös folyó ad kitűnő lehetőséget.Amennyiben a 183800173 számú Kunszentmárton központjában lévő 2 lakásos kertes polgári ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! Kollégáim ingyenes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére!CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
24m²
Szoba
18.8m²
Konyha
9m²
Fürdőszoba
6.7m²
Szoba
28.5m²
Szoba
27.3m²
Konyha
13.5m²
Előszoba
9m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612606


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612606

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 11,2 millió Ft, négyzetméter ára 74 667 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.