star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajoskomárom

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 218 m²

    telek

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó ház Lajoskomárom

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 218 m² telek

  • Eladó ház Lajoskomárom

  • 90m²


Ár:

11 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínál egy felújítandó vegyes falazatú családi házat Lajoskomáromban!

Lajoskomárom a Balaton partjától 27 km-re helyezkedik el, a község csendes és nyugodt, a lakossága pedig barátságos és összetartó.
A településhez tartozik számos érdekesség, mint például: a Sáripusztai Ménes, a Fülöp-hegyi borospincék, illetve a horgásztavak.
A közelben található buszmegálló, bolt, óvoda és általános iskola is.

A 90 m2 -es családi ház egy 2218 m2 -es telken található.
Az ingatlanban két nagyméretű szoba, egy közlekedő, egy kamra, egy fürdőszoba és egy folyosó kapott helyet. A területen található még több melléképület is, melyből nyári konyha, tároló, illetve garázs kialakítható.
A nyílászárók többsége fából készült, régi típusú redőnnyel vannak ellátva. A meleg vízről egy villanybojler gondoskodik. Fűtésrendszer nincs kialakítva.

Az ingatlanhoz tartozó terület lehetőséget nyújt szabadidős tevékenységek végzésére, állatok tartására vagy földművelésre is.
Parkolásra van lehetőség az udvaron belül vagy beállón.

Ideális lehet hétvégi háznak az elcsendesülni vágyóknak vagy családosok számára, akik egy teljes körű felújítással vagy átalakítással otthont varázsolnak belőle!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált eladó családi ház , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME-Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
6.5m²
Közlekedő
16m²
Közlekedő
13.4m²
Szoba
27.4m²
Szoba
21.5m²
Kamra
5.4m²

Elhelyezkedés

Lajoskomárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588045


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588045

Az általad megtekintett eladó lajoskomáromi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 218 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 132 222 Ft, ami a lajoskomáromi átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Murguly Regina referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajoskomárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.